Dakle kao sto naslov teme kaze .Imam SBB kablovski net i hteo bih da kupim wirles modem i da imam net i za lap top i druge racunare . Sad zanima me koji je dobar i kompatibilan sa sbb-om na sta treba da obratim paznju ? cena do 30 evra zncai da mi vrsi posao nikakvo izivljavanje :) hvala unapred
:: :: ovde uzmi TP-Link TL-WR340G - 2.000 :: http://www.nebo.co.rs :: vrsice ti posao, samo uklljucis ` Enable Wireless Security` u ruteru da zastitis mrezu.
WTF???? Shta prichash ti ? :D nemoj te chuje neko :))) Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
:: Mislim da to nemoze kod SBB,osim da naknadno platis za tu opciju :: ::
hahaha...joj da mi je znati ko ti je to rekao.. hahahahaha....jebo bi mu sve :D hahahaha.... neverujem...izvini ali..hahahah : ))))) pa ja imam SBB i wirelles od kada postoji to... hahaha ... Jedino ako misle da oni tebi daju WIRELLES neki MODEM... a ako nije to.,.onda neverujem shta su ti rekli... da bi ti uzeli josh para
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
I ja imam SBB kablovski net i SHIRO WR54-01 wireless router, koji sam platio 2,7 k, radi savršeno od februara bez i jednog zakucavanja
:: :: Dakle kao sto naslov teme kaze .Imam SBB kablovski net i hteo bih da kupim wirles modem i da imam net i za lap top i druge racunare . Sad zanima me koji je dobar i kompatibilan sa sbb-om na sta treba da obratim paznju :: cena do 30 evra zncai da mi vrsi posao nikakvo izivljavanje : :: hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.