problem sa internetom u okviru mreze koji mnogo nervira
STRANA 1 OD 1
Igor357
problem sa internetom u okviru mreze koji mnogo nervira
07.10.2010. 23:26
T29970
status: user broj poruka: 87
e ovako...
imam jedan racunar u kojem imam dve mrezne kartice (integrisanu i pci). na jednu je nakacen internet (KBC Net), a na drugu je nakacen moj racunar. E sad ja sam na tom gde imam dve mrezne sherovao internet konekciju da bih ja imao net na mom kompu i to je tako radilo dve godine do danas. Jutros kada sam ustao upalio sam oba racunara i odjednom moj racunar nije mogao da izadje na internet, a na drugom radi sve ok. Nista nisam dirao od podesavanja, sve je isto, ali eto ne radi.
e sad sta sam probao...podesavanje ip adresa, ponovo sherovanje, ponovo sam pravio mreze i opet nista, a sto je najcudnije svi sherovanim fajlovima i folderima imam pristup. sve se medjusobno pinguje najnormalnije. znaci sve radi sem neta.
na glavnom kompu sam probao sa komandama arp -a, route i netsh i za svaku kaze da je nepoznata komanda tako da je verovatno windows otisao u tri lepe...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.