Ako kojim sluchajem imash WD TV HD LIVE, nece moci TP Link. Ovo govorim iz lichnog iskustva, imam TP Link i kasnije kupljen gore pomenuti WD media player koji podrzhava mrezhu, ali preko TP Linka (nije podrzhan od strane proizvoda) ne vidi nishta (nebitno da li je kabl, ili wirales), reshenje je bilo dodavanje D Link switcha (oni su podrzhani) i u njega ubosti mrezhni kabl.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Umrezavao bih kucni racunar sa laptop-om (ilaptop preko wireless-a naravno). Plus ako neko dodje sa telefonom novije generacije pa da moze da se nakaci.
Jedan ortak mi je savetovao Belkin rutere, imate li iskustva sa njima?
I ostade mi jos savet za program za deljenje mreze (znam za net limiter ali mozda postoji bolji).
Usput, kablovski operater mi je SBB, valjda nece biti problema sa njegovim modemom Scientific Atlanta :)
I ja imam slican problem. KOJI ROUTER Naime sta kazete za model tp link 1034 G- bitni. Kako se snalazi ako ima stalno 2-3 racunara koji surfuju, koriste torrent i razmenjuju podatke na mrezi. Ima li potrebe za necim ozbiljnijim, ako ima sta? Molim za pomoc! HITNO
Na kraju sam se odlucio za Belkin G Wireless router jer ga ortak koristi i dobro mu se pokazao a malo je skuplji.
Povezao sam ga i internet radi dobro (i zicni i wireless). Sada me interesuje kako da povezem laptop i desktop (da mogu da saljem fajlove sa jednog na drugi).
tp-link ce ti zavrsiti posao, radice ti za sve pare, bez brige.. od jeftinijih varijanti, nema boljeg od tp-linka.. od skupljih, linksys, netgear, belkin, alied telesyn..
:: I ja imam slican problem. KOJI ROUTER Naime sta kazete za model tp link 1034 G- bitni. Kako se snalazi ako ima stalno 2-3 racunara koji surfuju, koriste torrent i razmenjuju podatke na mrezi :: Ima li potrebe za necim ozbiljnijim, ako ima sta? Molim za pomoc! HITN :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.