Ljudi, potrebno mi je za druga sve o wi-fi, hot spotovima, i tako tome, radi neki seminarski, treba da skuca 2 a4 strane, pa ako neko ima neke linkove o tome, samo na SRPSKOM, nek postavi ovde, ja ne mogu da nadjem nista posebno. Samo na srpskom, jer ne barata engleskim. Ili ako neko ima nesto otkucano nek posalje na mail, ili sta god. Aj ako vas ne mrzi posle tekme.
:: :: :: pa ja sam fakultet zavrsio, a seminarke naplacujem, a za ostalo ima google.....kuda ide ovaj svet, eto jos jednog srpskog it strucnjaka.....jajar ::
Potrazio sam i nista konkretno nisam nasao, a u nekoj sam guzvi, pa rekoh da pitam ovde. Al kao sto se i moglo ocekivati, ovde ljudi samo dodju i pridikuju, uvek ima neko da se nesto buni. Ja sam mislio da vi znate bolje pa da mozete da pripomognete. Meni neki iz engleskog da potrazi sajtove za informacije, ne bih mu odma kenjao kako ja to naplacujem i kako je plagijat, ovo ono. Plus sto je neki levi izborni predmet i sta ti ja znam.
Kolko negativnosti, ovo je haos. A jos smo i pobedili spance. Hvala vama dvojici na konstruktivnoj kritici, od velike ste pomoci.
Šta kenjaš sad i filozofiraš? Jesi dobio link ili ne? I šta si potražio? Nisi ništa... Ako si već hteo srpski text, onda logično pravac na srpsku wikipediu ili google.rs...
Negativnost, pridikovanje... c c c... daj iskuliraj... nema ni jednog ni drugog... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Potrazio sam i nista konkretno nisam nasao, a u nekoj sam guzvi, pa rekoh da pitam ovde. Al kao sto se i moglo ocekivati, ovde ljudi samo dodju i pridikuju, uvek ima neko da se nesto buni. Ja sam mislio da vi znate bolje pa da mozete da pripomognete. Meni neki iz engleskog da potrazi sajtove za informacije, ne bih mu odma kenjao kako ja to naplacujem i kako je plagijat, ovo ono. Plus sto je neki levi izborni predmet i sta ti ja znam :: :: Kolko negativnosti, ovo je haos. A jos smo i pobedili spance. Hvala vama dvojici na konstruktivnoj kritici, od velike ste pomoci. :: ::
Bravo gile.. samo si propustio deo gde je zatražio link na srpskom...
Shgh, jel znaš da mi je trebalo oko 15 sekundi da nadjem link... toliko vremena svako ima, tako da pusti te priče nisam stigao... dok si iskucao temu mogao si da nadješ onaj link... lepo reci da te mrzelo jbt... __________________ Scourge of PCBerza
:: Bravo gile.. samo si propustio deo gde je zatražio link na srpskom.. :: :: Shgh, jel znaš da mi je trebalo oko 15 sekundi da nadjem link... toliko vremena svako ima, tako da pusti te priče nisam stigao... dok si iskucao temu mogao si da nadješ onaj link... lepo reci da te mrzelo jbt.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Evo ovde :: :: :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/Wi-F :: :: :: :: @shgh proveri mail :) :: :: :: :: Pozdrav!
Nasao sam ono, ali mi trebalo jos nesto. Ako sad nisi Daume negativan i ovako ti normalno ponasanje i izrazi sa kenjanjem i ostalo, onda blago tebi u zivotu i ljudima oko tebe.
:: :: :: Nasao sam ono, ali mi trebalo jos nesto. Ako sad nisi Daume negativan i ovako ti normalno ponasanje i izrazi sa kenjanjem i ostalo, onda blago tebi u zivotu i ljudima oko tebe :: :: Video sam gile mail. Zavrsio sa ::
Ne bacaj mi taj sarkazam, nemam 10 godina da se igram sa tobom. Šta ja da ti radim što text nema tonalitet... a i lepo sam ti rekao da imaš vremena da nadješ ali te mrzi... Ne vidim šta sam ti ružno rekao da se femkaš tako...
`Blago ljudima oko tebe` Bože mili... niko neće da sagleda problem iz svog ugla, ne daj bože da neko pomisli da je možda shvatio pogrešno rečenicu, već svi izbacuju komplekse odmah kako smo svi negativni, zli, itd... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.