e ljudi ovako (za one koje zanima): napravim se ja pametan, pošto mi treba wireless, odem u poštu, otkažem adsl, zakažem novi sa iptv - om, za nedelju dana mi stigne gore pomenuti ruter, ne i tv al zvali juče, a za to mi se i nežuri, nebitno to sad.. i dođem kući, povežem sve, radi preko žice ko car, podesio sam i wlan. e sad šta ja primećujem, kada je upaljen wlan, veza puca iritantno mnogo preterano često!!!!! dobro ne baš tolko, al ide mi na ***** više, malo malo, pa trepuću lampice, ponovo poziva.. dok kad nije upaljen wlan, radi savršeno.. i još jedna kombinacija: upalim ruter, upalim wlan, malo radi pa počne da ****, ja ugasim wlan ali on i dalje nastavi da brljavi sa vezom MOJE PITANJE: jel sam ja sjebo nešto u podešavanjima, mada sam sve radio po knjižici, ili je ovaj ruter nešto bagovit po tom pitanju? aj pomozite da rešim ovo, da mi garancija ne istekne jer je uređaj fizički oštećen čisto mali hint: ja da sam hteo da trošim pare, pazario bi neki ruter sa wirelessom i nakačio na MT882 hvala!
Nisi dobro povezao nesto, spliter/2. telefon je problem. Ako imas vise telefona u kuci moze to da bude, ili nepravilno povezano.. 0800/100-100 prijavi problem..
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
:: e ljudi ovako (za one koje zanima): napravim se ja pametan, pošto mi treba wireless, odem u poštu, otkažem adsl, zakažem novi sa iptv - om, za nedelju dana mi stigne gore pomenuti ruter, ne i tv al zvali juče, a za to mi se i nežuri, nebitno to sad.. i dođem kući, povežem sve, radi preko žice ko car, podesio sam i wlan. e sad šta ja primećujem, kada je upaljen wlan, veza puca iritantno mnogo preterano često!!!!! :: dobro ne baš tolko, al ide mi na ***** više, malo malo, pa trepuću lampice, ponovo poziva.. dok kad nije upaljen wlan, radi savršeno.. i još jedna kombinacija: upalim ruter, upalim wlan, malo radi pa počne da ****, ja ugasim wlan ali on i dalje nastavi da brljavi sa vezo :: MOJE PITANJE: :: jel sam ja sjebo nešto u podešavanjima, mada sam sve radio po knjižici, ili je ovaj ruter nešto bagovit po tom pitanju? aj pomozite da rešim ovo, da mi garancija ne istekne jer je uređaj fizički ošteće :: čisto mali hint: ja da sam hteo da trošim pare, pazario bi neki ruter sa wirelessom i nakačio na MT88 :: hvala!
šta da se loše poveže.. nemam više telefona.. evo sad radi već 2 sata uredno bez restarta, SA UGAŠENIM WLANOM!!!! restartuje se samo sa upaljenim pređašnje pomenutim, ovako radi super..
ajde, 3500 i nije mnogo.. al aj na to, pa za šta ja znam, kuler, pa za još neki vent, pa bla truć broć, pa ima da potrošim 10k+ na dodatno, a treba mi svaki dinar za nešto mnogo važnije..
Obrisala su se podešavanja za IPTV, ali to tebi ionako nije podešeno.
Od Telekoma nisam dobio odgovor, našao sam na nekom domaćem forumu.
Ako ti budu trebala IPTV podešavanja - tu sam.
Inače, trebalo bi da si dobio neki papirić od Telekoma sa korisničkim imenom i lozinkom za pristup?
Mada, čini mi se da se to ne briše nakon flešovanja, ne, nisam imao problem sa tim, definitivno.
Samo prati uputstvo!
Ja sam imao problem da mi je često pucala veza, ali ja stalno koristim i wired i wireless, tako da nisam primetio razliku. Jedno vreme sam prešao samo na wireless, ali nije bilo bitno bolje.
Moram da priznam da su problemi koje sam imao nestali nakon flešovanja rutera.
Šta ti znači: uređaj je fizički oštećen. koji uređaj?
šta da mu radim.. oprema za iptv me čeka u pošti, sad kako to podešavanje ide, namam pojma, ću vidim to nešto za vikend.. dobio sam ja ful paket, lepa knjižica po kojoj treba da klikneš tri stvari, al bre čudi me što puca samo kad je wlan upaljen? meni je ruter zakačen za jedan komp, a laptop i telefoni naravno idu wireless `uređaj fizički oštećen` znači da me mnoooog nervira i da ću da ga deknem o obližnji zid :D
Zasto bi bacao pare na AP kada i ovo sokocalo lepo radi. Odgovor: Nisi nista sje.o niti ista mozes da je.es. Vrati to, neka ti zamene, neispravn je. Eventualno mozes pokusati sa novom verzijom firmwarea, ali iskljucivo ga trazi od Telekoma da ti ga poslaju mailom, nikako na svoju ruku.
0800 ? Telekomova podrška? Izvini, biću malo negativan i sarkastičan: idi sutra, pre razgovora, do apoteke i kupi par metara živaca, trebaće ti posle razgovora.
Pozdrav!
Vlada
:: ću zovem sutra 0800 100 100 pa da se malo razgovaram sa njima da vidim šta i kako, u suprotnom da daju drugi, il da se dogovorim :: x :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.