Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
povezivanje tv i pc
STRANA 1 OD 1
mirkomirko povezivanje tv i pc 12.08.2010. 14:18 T28684

status: user
broj poruka: 115

Zanima me da li mogu da povezem pc i moj tv koje je star oko 25 godina i koji se moze povezati jedni preko scarta . e sad ako moze koakva ce biti slika posto mislim da sve tv kanale koje mogu da hvatam na netu prebacim na tv i da imam istu rezolucija kao i na ostalim tv kanalima hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladapsd moze... 12.08.2010. 15:25 #236722

broj poruka: 1009
ja sam ranije povezivao tako stari TV.
Potreban ti je skart kabl, koji se zavrsava sa tri muska cinca (levi i desni audio i video).
Slika je mutna (jedva se naziru nazivi ikonica), ali zato je za DivX filmove bilo super, jer su zbog tog zamucenja i nize rezolucije TV-a izgledali dosta bolje.

VMARC A imas i skart adapter 12.08.2010. 18:50 #236785

broj poruka: 9420
Koji ukljucis u skart a sa druge strane imas cicnc i svideo konektor, pa mozes da vezujes i obicnim kablovima.
Sve ostalo ti je objasnio Vlada.
I da, moras da imas graficku malo starije generacije, kod novih je TV Out u klasicnom smislu izbacen kao standard i preslo se na HDMI.

Bayerische Motoren Werke

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs