Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Kablovski router
STRANA 1 OD 1
Milan24 Kablovski router 04.08.2010. 16:08 T28522

status: user
broj poruka: 95

Pozdrav svima,e ovako najzad sam se prebacio sa sezamproovog net-a na sbb kablovski internet.imam 2 racunara u kuci i zanima me sledece,dobio sam webstar modem i povezan mi je na primarni PC rekli su mi da moram da kupim router da bi mogao da povecem i drugi racunar.Ovaj mi je povezan mrezno ali sam mislio ako nije zezancija da instaliram drajvere i da ga ubodem na usb onda bi drugi mogao preko mreze zar ne?a drugo pitanje koliko kosta taj kablovski router?
Hvala unapred i puno pozdrava.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Seerauber re:Kablovski router 04.08.2010. 16:31 #235120

broj poruka: 946

http://www.nebo.co.rs/
Jebivetar nece moci ove noci 04.08.2010. 16:35 #235123

broj poruka: 2386
sa tim modemom mozesh da vezesh jedan rachunar preko usb-a pa iz njegove mrezne karte da povezesh kablom sa drugim rachunarom. U tom sluchaju ce taj primarni tj. server morati da radi da bi ovaj drugi (klijent) imao internet. Ne mogu se dva rachunara povezati direktno na taj modem zato se kupuje broadband router. Mozesh povoljno da nadjesh polovan obichan a preporuchujem wireless broadband router, TPlink koshta oko 2700dinara.
Ovo `broadband` je vrlo vazno.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647018.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs