ovako na windows 7 mi izbacuje undifa. network ovo je ploca [ m52l-s3p ] gigabytovao a ovo je modem Scientific-Atlanta WebSTAR 2000 prijavjuje mi invalid ip probao sam sve zive drivere za moju plocu dali neko zna dali ima za ovaj modem za windows 7 istalacija za usb ili postoji samo za xp fala unpred
I ja se zlopatio sa njim ali od instalacije tog modema na win 7 nista, isprobani svi moguci drajveri koji su se mogli pronaci na netu. Ili ga kaci na Ethernet tj LAN ili pazari neki switch pa sa njega razvodi dalje, ako imas vise kompova u kuci.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
kachish taj modem na usb pored mrezne karte koju taj tvoj komp sigurno ima chim tera win7. Izvadi usb kabal i povezi mreznim kablom, nikakav drajver za to ne treba. Instalacija usb drajvera za taj modem ima posebnu proceduru, da prvo pokrenesh disk i da tek tada prikljuchish modem sa kompom i nastavish instalaciju drajvera. Da se ne bi ti, blago nama, smarao povezi modem sa pc-jem mreznim kablom jer njegovo usb povezivanje zna da nosi mnoge probleme.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.