nepostoji usb razdelnik ... ako ih umrezis mozes da sherujes stampas pa ga tako oba kompa vide ... ako ne umrezis ostaje ti samo chupanje kabela kad hoces da stampas na drugom ...
Ja sam sam ga kupio pre 10 dana, firma se zove List Computers, Cara Dušana Zemun, na primer. Switch nije automatski, već moraš da prebacuješ kada hoćeš da štampaš sa jednog od 4 moguće priključena računara. Naravno, posebno dokpuljuješ USB kablove. I radi.
Pozdrav!
Vlada
:: :: :: :: nepostoji usb razdelnik ... ako ih umrezis mozes da sherujes stampas pa ga tako oba kompa vide ... ako ne umrezis ostaje ti samo chupanje kabela kad hoces da stampas na drugom ...
:: Postoji :: :: Ja sam sam ga kupio pre 10 dana, firma se zove List Computers, Cara Dušana Zemun, na primer. Switch nije automatski, već moraš da prebacuješ kada hoćeš da štampaš sa jednog od 4 moguće priključena računara. Naravno, posebno dokpuljuješ USB kablove. I radi :: :: Pozdrav :: :: Vlad
Pa... na HP sajtu za LaserJet Pro nema drajvera. Ali i piše da zahteva USB 2.0 konekciju, što znači da verovatno tvoj računar koji nema LAN priključak nema ni USB 2.0 portove, već samo 1.1 što hoće da bude problem tako da neće hteti da štampa. Jedno od rešenja je umrežavanje ta 2 računara na neki način, ali i instalacija Win XP na taj stari računar.
Pozdrav!
Vlada
:: izgleda da ne postoji driver za win98 za ovaj laser jet 1102... :: :: :: :: izgleda da moram menjati komp:(( :: :: :: ili ja ne umem da nadjem... ::
:: Mozda da proba da ubaci usb 2.0 karticu,i da instalira xp na taj stari :: :: :: :: O ukusima ne treba raspravljati :: rece djavo sede u koprivu :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.