Vidim da im se cene krecu od 30 evra pa na gore, i rekoh sebi modem je modem, i zavrsih tako kod korisnika kome sam rekao da ce sve to biti gotovo u roku od "odmah" a ostao sam tri sata pokusavajuci da instaliram taj prokleti modem. Na kraju nista nisam uradio. Kome se desilo, zna kako je ovo neprijatna situacija...
Treba mi savet za ext modem (dial-up veza je u pitanju), 30-40 evra, i da RADI! =) Dakle, da ste ga licno probali i da,ponavljem, radi...
P.S. Ne vredi da vam govorim koji sam modem bio pazario, jer ne znam i sam koji je! Na etiketi pise jedan manufacturer, na kutiji drugi, u device manageru treci... shvatate? =)
Jos jedan glas za externi US Robotics. Ali generalno, savet je ako te cima stara centrala, da nadjes nekog u kraju ko se kaci na net preko tvog provajdera, i ako je zadovoljan modemom da uzmes taj.
Ja sam u nekoj kompenzaciji dobio 2 sweex eksterna modema. Instalirao sam sebi jedan kod kuce i mogu ti reci da radi perfektno, iako mislim da je ta firma generalno losa. Mislim da taj modem kosta oko 30 evra. Jos jednom ponavljam da od instalacije do sada zaista nisam imao nijedan problem sa ovim modemom.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.