Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Preporuka za externi dial-up modem
STRANA 1 OD 1
Tiamat Preporuka za externi dial-up modem 01.12.2006. 17:50 T2733

status: user
broj poruka: 10

Vidim da im se cene krecu od 30 evra pa na gore, i rekoh sebi modem je modem, i zavrsih tako kod korisnika kome sam rekao da ce sve to biti gotovo u roku od "odmah" a ostao sam tri sata pokusavajuci da instaliram taj prokleti modem. Na kraju nista nisam uradio. Kome se desilo, zna kako je ovo neprijatna situacija...

Treba mi savet za ext modem (dial-up veza je u pitanju), 30-40 evra, i da RADI! =) Dakle, da ste ga licno probali i da,ponavljem, radi...

P.S. Ne vredi da vam govorim koji sam modem bio pazario, jer ne znam i sam koji je! Na etiketi pise jedan manufacturer, na kutiji drugi, u device manageru treci... shvatate? =)

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
IgorB U.S. Robotics 01.12.2006. 22:45 #10260

broj poruka: 281
U.S. Robotics modemi retko,ali stvarno retko prave ikakve probleme.Ovo je dobar model ali je skup,kosta oko 60 Eura.
http://www.usr-emea.com/support/s-prod-template.asp?loc=mest&prod=815633

shkomi Jos jedan glas 02.12.2006. 18:20 #10273

broj poruka: 853

Jos jedan glas za externi US Robotics. Ali generalno, savet je ako te cima stara centrala, da nadjes nekog u kraju ko se kaci na net preko tvog provajdera, i ako je zadovoljan modemom da uzmes taj.

Devize devize bonda elema

Tiamat U pravu ste 03.12.2006. 09:00 #10282

broj poruka: 10
Za U.S. Robotics znam da su najbolji, ali to i dobro naplacuju.

Limit za ovu nabavku mi je 30-40 evra, imate li u tom rangu preporuku?
vukvucko SWEEX 14.12.2006. 15:28 #10588

broj poruka: 1
Ja sam u nekoj kompenzaciji dobio 2 sweex eksterna modema. Instalirao sam sebi jedan kod kuce i mogu ti reci da radi perfektno, iako mislim da je ta firma generalno losa. Mislim da taj modem kosta oko 30 evra. Jos jednom ponavljam da od instalacije do sada zaista nisam imao nijedan problem sa ovim modemom.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs