Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Asus WL500g kao downlaod clijent ?
STRANA 1 OD 1
lahaine Asus WL500g kao downlaod clijent ? 03.06.2010. 11:29 T27241

status: user
broj poruka: 118
Pozdrav. Kupio sam ovaj router kako bi mogao vise da pocnem da gasim svoj home PC (nisam ga ugasio jedno 6 meseci od kad sam ga sklopio).

Našao sam na netu punu upustva za menjane firmware-a na Open ili Oleg ili DDT.
Potrebno mi je da mi neko na srpskom objasni proceduri i gde bih mogao da skinem dobre fireware koji bi mi koristili kao torrent klijent.

Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lahaine ,,, 03.06.2010. 22:07 #219553

Bilo ko ????

zfun evo ovako.. 04.06.2010. 00:24 #219602

broj poruka: 206
kupio sam isti ruter,zbog iste stvari,ali na win 7 x64 nikada nisam uspeo da pokrenem download master sa njegovim originalnim poslednjim firmware-om,kao ni sa Oleg-ovim..Probao sam i fat32 i ext 2,kao i ext 3,oba sa inode
zfun bem ti forum.. 04.06.2010. 00:25 #219603

kupio sam isti ruter,zbog iste stvari,ali na win 7 x64 nikada nisam uspeo da pokrenem download master sa njegovim originalnim poslednjim firmware-om,kao ni sa Oleg-ovim..Probao sam i fat32 i ext 2,kao i ext 3,oba sa inode128 sto je jako vazno,ali opet nije bilo uspeha..Probao sam i ovaj http://code.google.com/p/wl500g/wiki/News firmware,to je updateovan poslednji Olegov,ali nisam uspeo da instaliram sve potrebne prog da bi torrent radio..Probao sa ovim uputstvom http://wl500g.info/showthread.php?p=112117 i firmware-om,opet bezuspesno.. Nabavio sam i v2 varijantu ovog rutera koja ima podrsku za win 7 x64,ali isto tako sve savrseno funkcionise,osim downloada torrenta:(
Probao sam i sve asusove firmware,za obe varijante rutera i nikako nisam uspeo da napravim da download master radi.. Kao printer server radi savrseno..Nije problem firewall sigurno,kao ni forward portova i sl gluposti,ne bih da se vracam na xp samo zbog toga da mi download master radi,ali se razmisljam da predjem na win 7 x32..

Eto,moje iskustvo..ako uspes nekako da ga nateras da radi to sto treba da radi,obavezno pisi..
Pozdrav

lahaine auuuu 04.06.2010. 11:17 #219694

E sada si mene uplasio ... SAD CU DA GA PRODAM HITNO ! ne treba mi router gde ću silno vreme izgubiti ...

zfun mozda da probas.. 04.06.2010. 11:39 #219698

ovo sa drugog linka iz mog posta,to je headstart image koji sadrzi sve potrebne programe i uz uputstvo je jednostavno instalirati ga i podesiti,mozda ces imati vise srece,potrebno je minimalno poznavanje linuxa..isto tako razmisljam o prodaji oba rutera..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs