Ovako, imam stan na 2 sprata i 4 racunara (desktop) u njemu (svi su vezani bezicno). Koristim Telekomov adsl i wireless router TP link TL-WR542G. E sada, kada sam iz tehnickih razloga morao da pomeram modem i router, na 2 racunara sam izgubio domet. Ne mogu da se setim koje wireless kartice koristim, samo znam da su neke Asus-ove. Pitanje je, da li postoji neka antena koja se moze usrafiti na antenski izlaz wireless kartica i koja ce pojacati prijem???
ne radi to bas tako kao sto izgleda. postoje ozbiljniji izvori kojise bave samogradnjom antena, ovo svakako nije to. @miligram- probaj omni 8db ~1000din ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.