Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
WiFi vs Bitlord
STRANA 1 OD 1
Sub-Z WiFi vs Bitlord 02.05.2010. 22:50 T26481

status: user
broj poruka: 1620
Ovako, laptop mi je na wifi mreži preko TP Link-ovog rutera, i kada skidam nešto sa BL jednostavno nema interneta. Znači ne usporava nego ga nema(`waiting for...resolving host...)...Ranije sam torrente skidao na kompu i nije bilo problema. Rekao bih da je do rutera/wifi-ja pa ako neko ima neku ideju bio bih zahvalan....Možda je do portova ili nečega....
Fiat iustitia, et pereat mundus
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict blombiraj upload u BitTorrent klijentu na 1KB/s pa da vidmio. 02.05.2010. 22:59 #209953

broj poruka: 4515
Promena istog...
Jel to radilo, pa prestalo ili nikad nije radilo?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Sub-Z Svašta.... 02.05.2010. 23:13 #209955

Proradilo je kada sam stopirao drugi task....a upl sam stavio na 1 odavno ali sad vidim da stoji 3 i neće da se promeni (tj. hoće ali se vrati na 3 čim izađem iz preferences)...Ranije nisam probao dl i net na lapu....

Sub-Z Hteo sam malopre 02.05.2010. 23:51 #209971

da promenim poruku i opet nije htelo...samo stoji waiting for https://www.pcb.....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs