interesuje me, valja li ovaj wruter išta? treba mi nešto wireless za kuċnu upotrebu a da nije skupo, ovo im sad neka promocija il sta, košta ~3000, pa da pitam da li neko ima pojma o ovom proizvođaču.. koristilo bi se između dve kuċe eventualno, ili tako nešto..
drugar ga ima i nosi ga na reklamaciju, jer se dešava da mu lap ne vidi mrežu i nismo mogli nikako da zakačimo više od jednog uređaja istovremeno za mrežu. Npr moj lap ne vidi mrežu, dok ortakov vidi i obrnuto, a posle se dešavalo da ni njegov lap sam ne vidi mrežu, pa je jedino pomagao restart rutera.
Moja preporuka tp.link wr340g imaš ih na akciji za manje od 2500.
Koristim tri takva rutera i rade za sve pare support normality
Radio sam sa vise ovakvih i mislim da za te pare nema bolje. Dobar domet, nema pucanja linka, mada mi je jedan lik rekao da je imao problema sa njim na adsl-u ja ih nisam imao [do sada 15-ak komada, i na kablovskom netu i na adsl-u].
pa zanimljiv mi i 340 i 542.. e sad, ovaj 542 ima ovaj kao extended nešto... nisu neke pare, mislim nije da nisu, ne berem ih na drvetu, ali mislim mala je razlika.. ne verujem da ću ja to ikad da gasim, bitno mi da će da savlada par betonskih zidova i ploča a da ne puca..
Za 340 nisam siguran ali i on bi trebalo da radi ok za to sto tebi treba. A sto se tice 542, ja sam ga koristio jedno vreme i taj isti sam dao drugaru koji ga sada koristi u kuci. Ruter mu je u suterenu gde su 2 racunara povezana zicno a na 1. spratu je bezicno povezan Sony PS3 i 2 notebook racunara i sve bez problema radi. Izmedju spratova su armirane betonske ploce ~20 cm. Imam jos primera za ovaj model ali smatram da je ovaj 1 dovoljan.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.