Dakle, moj drugar ima ruter Air Live WL-5460AP i platio je neki net, medjutim od neta nema nista... E sad otiso sam danas kod njega sa namerom da vidim sta hvata od provajdera, kakav je signal i to... E sad, ja sam se zeznuo, mislio sam da je isto kao i sad wireless karticom, ali nije... Instaliram netstumbler i nista ne detektuje. Njegov komp je preko Lan-a povezan sa ruterom... Reko ae da udje u ruter da vidim mozda odatle moze kad on nema nikakva uputsva od rutera... Da li mozete da mi kazete sl:
- Kako da pristup ruteru (ip i admin i password) - Kako da pogledam dostupne wireless konekcije - Kako da pogledam jacinu signala - Kako da se konektujem na neku mrezu
Signal mozes meriti u everestu , imas u -dB dakle sto vrednost tezi kad nuli to je bolje, minus zanemari da ne gnjavimo, inace ok signal je 60dB veca vrednost nije pozeljna mada zavisi kako koja kartica ali 80-90 je vec problem...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.