Elem procesljao sam ove teme o ovoj stvari na berzi ali su malo bajate,jer sad je era adslova,kablovskog i ostali interneta. Ali u vikednici nema druge solucije sem bezicnog neta. Imam antenu i kabal sa konektorima 3 m duzine to mi je ostalo od nekadasnjeg neta u stanu ali sam tada koristio PCI karticu. Dasa mi treba acess point i spajanjesa laptopom preko utp kabla. Moze li neka preporuka za AP do 50 eura? Predajnik se nalazi oko 700 metara od mene i opticki je vidjljiv sa mesta de cu postaviti antenu,posto je u pitanju vikendica izmedju antene i predajnika nema prepreka tipa beton zgrada itd. Unapred hvala uvek ste mi pomogli.
da se razumemo, tebi ne treba AP, ti bi hteo da se kacis na ap kao klijent, znaci treba ti wifi adapter? u tom slucaju mozes da pojuris po oglasima neki alfa usb adapter, napr. http://www.alfa.com.tw/in/front/bin/ptdetail.phtml?Part=AWUS036H&Category=105463 ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
AP samo koje firme da kupim znam sta mi treba. Hocu da ima m posle i za desktop. I hocu full signal a ne da mi varira ipak 700 m je 700 m. Al nema veze kupicu nesto do 50 eura ima vajda po radnjam R1 ili nijedan! Peca R.I.P
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.