Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Treba mi AP,solidan,viked upotreba
STRANA 1 OD 1
Skoves Treba mi AP,solidan,viked upotreba 12.04.2010. 15:13 T25970

status: user
broj poruka: 237
Elem procesljao sam ove teme o ovoj stvari na berzi ali su malo bajate,jer sad je era adslova,kablovskog i ostali interneta. Ali u vikednici nema druge solucije sem bezicnog neta. Imam antenu i kabal sa konektorima 3 m duzine to mi je ostalo od nekadasnjeg neta u stanu ali sam tada koristio PCI karticu. Dasa mi treba acess point i spajanjesa laptopom preko utp kabla. Moze li neka preporuka za AP do 50 eura? Predajnik se nalazi oko 700 metara od mene i opticki je vidjljiv sa mesta de cu postaviti antenu,posto je u pitanju vikendica izmedju antene i predajnika nema prepreka tipa beton zgrada itd.
Unapred hvala uvek ste mi pomogli.

R1 ili nijedan! Peca R.I.P
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Skoves AP 12.04.2010. 17:20 #203985

Neki predlog

Mixx ... 12.04.2010. 17:35 #203992

broj poruka: 2931
da se razumemo, tebi ne treba AP, ti bi hteo da se kacis na ap kao klijent, znaci treba ti wifi adapter? u tom slucaju mozes da pojuris po oglasima neki alfa usb adapter, napr. http://www.alfa.com.tw/in/front/bin/ptdetail.phtml?Part=AWUS036H&Category=105463

Skoves Treba mi 12.04.2010. 20:02 #204010

AP samo koje firme da kupim znam sta mi treba. Hocu da ima m posle i za desktop. I hocu full signal a ne da mi varira ipak 700 m je 700 m. Al nema veze kupicu nesto do 50 eura ima vajda po radnjam

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs