nema, ali odes u bilo koju prodavnicu ili servis racunara, oni ti izmere 20m iskrimpuju i dobio si kabl, to se prodaje na metar :P imas koture od po 300 metara i odatle ti isece kolko ti treba : )
ako si iz BG-a, na Banovom brdu preko puta Meka u trznom centru, prvi sprat (zaboravio sam ime radnje), bave se prodajom elektronike i rade kablove na metar za sta god da ti treba...
KDK Electronics. bas sam sad hteo to da napisem, pretece me za dva minuta...:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: ako si iz BG-a, na Banovom brdu preko puta Meka u trznom centru, prvi sprat (zaboravio sam ime radnje), bave se prodajom elektronike i rade kablove na metar za sta god da ti treba.. ::
Ja sam skoro kupio 20m lan kabla , i nasao sam kod mene u kraju u obicnoj radnjici za racunare ... Nalazi se na Medaku 3 na okretnici 18-tice mali trzni centar .. Ako ti nesto znaci ? :) it`s not modding its life style
Imaš i u balkanskoj ako ti je bliže u onom donjem tržnom centru radnjicu na spratu, napraviće ti kolko god oćeš dugačak kabl za 5 min, ja sam uzimao 15m. Ne naplaćuju pravljenje, u kanibalu na nbg su naplatili jednom ortaku 200d pravljenje kabla.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ti si na Medaku 3, ja sam u Jerkovicu :) Takodje bih da spomenem tu radnju na B.brdu imaju mali milion adaptera, sitnica koje zivot znace, a takodje i izradjuju kablove po meri, sad ne znam kakvi su po tome, jer nisam kupovao kablove kod njih. Nije bas prekoputa meka malo nize je, preko puta maxija, isti trzni centar gde je i Bel Computers ___________________________________ https://www.hd-space.org http://hd-torrents.org/index.php
:: Ja sam skoro kupio 20m lan kabla , i nasao sam kod mene u kraju u obicnoj radnjici za racunare ... Nalazi se na Medaku 3 na okretnici 18-tice mali trzni centar .. Ako ti nesto znaci ? : :: it`s not modding its life style :: ::
Samo da ti skrenem paznju ako pravi komp na komp preko LAN adaptera onda taj kabl mora da je Crossed iliti ukrsten, sto bi znacilo da od 5 zica (valjda 5) raspored je otprilike ovakav: 1 i 3 zica na jednom kraju kabla zavrsavaju na 2 i 4-om mestu na plasticnom konektoru na drugom kraju kabla, dok 2 i 4 zica sa prvog kraja kabla idu na 1 i 3-ce mesto na plasticnom konektoru na drugom kraju kabla i to je to. Samo ti njima pomeni da je kabl ukrsten, znaju oni ukoliko ti je veza direktna - komp1-komp2, a ako imas svic ili ruter i slicno onda ti obican LAN kabl radi posao. Toliko, samo da ti pripomognem ukoliko slucajno ne znas, pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.