Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Pirelli wireless problem
STRANA 1 OD 1
quna Pirelli wireless problem 29.03.2010. 14:23 T25629

status: user
broj poruka: 1637
Imao sam problema sa konstantnim resetom mt882 i dva ljubazna momka iz telekoma dodjoshe u najkracem roku i izmerishe signal, rekoshe da su me u centrali prebacili i na nekakav bolji port i konstatovashe da je mt882 nakon dve godine ispustio dushu i dadoshe mi pirelli.
(eto za chudo pozitivno iskistvo sa telekomom)

Nego problem je sledeci, dok sam imao mt882 internet sam sherovao sa desktopa na laptop preko ad-hoc wifi mreze (mt882 na usb + pci wifi kartica u desktopu), a ovaj pirelli sada ima wifi sto je jos bolje.
Oba kompa vide i kao nakace se na mrezu (momci su ukljucili wifi na pirelli-ju i postavili password po mom izboru) ali nema interneta. IP je na auto.
Nakon mnogo pokusaja kompovi ili uopste ne dobiju ip ili ako ga dobiju gateway ostane prazan tako da opet nema neta...

Ne znam o cemu se radi i molim za pomoc...?

Edit: internet radi odlicno na jednom kompu ako pirelli nakacim preko klasicnog lana.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict wi fi kartica! 29.03.2010. 23:07 #200559

broj poruka: 4515
Stavi sve na Obtain Auto...
Ako ne radi prepisi mi sta ti kaze support tab u okviru statusa konekcije!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

quna Reseno 30.03.2010. 00:56 #200587

broj poruka: 1637
Hvala sto si se javio, u pitanju je bila ljudska glupost, vidim ja ne slaze se broj tackica u wifi passwordu na ruteru sa onim sto sam ja zamislio da je password... prepisujem to neispavanosti :-)

A xp nije bio od pomoci jer ocito nema naviku da kaze `wrong password`...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs