Prešao sam juče na SBB kablovski net sa ADSL-a pa sam obzirom da sam imao WL ruter morao da kupujem isti da bi imao WL kroz kuću. Kupio sam D-Link DIR-300 i sve lepo povezao i odmah se pojavio signal i sve to lepo fercera što se neta tiče i na lap topu i na drugom desktop kompu. E, pošto sam krenuo i da umrežim ove tri mašine pa stao negde na pola puta, zamolio bih za malo pomoći. Komp na kome je ruter je na Win 7 a druga dva su na XP-u. Kad kliknem na NETWORK, pokaže mi ikonice od sva tri kompa ali kad krenem da uđem u neki od njih on izbaci prozor sa USERNAME i PASSWORD. Da napomenem da nisam dirao ništa u podešavanjima oko protokola tj. one IP brojeve DNS i sl. Šta da unesem tu kad nisam definisao nikakav user i pass tj. jesam u WIN 7 dobio neki pass za pristup fajlovima koji je verovatno definisao sam WIN pošto su neka nasumično izabrana slova i brojevi? Može li to da se isključi da mi uopšte ne traži?
Probaj na Win 7 da udjesh na Network and Sharing Center i onda change advanced sharing settings i skroz na dnu liste ima turn off password protected sharing
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Probaj na Win 7 da udjesh na Network and Sharing Center i onda change advanced sharing settings i skroz na dnu liste ima turn off password protected sharing
na strani 48. knjige `kucno umrezavanje-prakticni vizuelni vodic` imas o konfiguraciji mreze-objedinjavanju u jednu celinu. mreza u windowsu xp se konfigurise uz pomoc wizarda za windows 7 neznam evo linka za knjigu: http://www.sendspace.com/file/sex4yl
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.