sad će odma neko da keže `što nisi gledao po forumu`? pa jesam, al sve to nekako nešto tu.. elem, mene interesuje (ako bi neko bio ljubazan da mi odgovori), koji bi mi gore traženi uređaj vršiti posao da u kučnoj varijanti (par betonskih ploča i zidova) umrežim MT882 sa desktopom, laptop i po koji mobilni telefon? znači da se ruter ne zabada i ne restartuje, da će da ima signala, i da može da trpi da se duuuuuuugo ne gasi.. i naravno da bude jeftin.. cirke 30e..
Moj predlog TP-LINK TL-WR543G. Ne gasim ga evo sad ce druga godina, nikad nije bagovao niti pravio probleme. Moze da radi kao AP Client Router i kao AP Router. Imas opcije podesavanja izlazne snage i sve one standardne kombinacije zastite.
Takodje imam isti ruter i sve pohvale, podesavanja su mu jasna i preciznija za razliku od mt882. Za taj kesh extra ruter, mada mislim da za kucne uslove vise i ne treba, osim ako ne trebas da napajas komsije netom :))
Ja ga imam...malo sam se zezao s njim dok mi iz teh. podrške nisu polali firmware i evo neka 3-4 m radi ko zmaj...Komp i lap na SBB-u...bio je oko 2500 Fiat iustitia, et pereat mundus
pih bre majku mu, ič ne znam koji da pazarim.. nije loš ovaj 543 nije loš.. i ovaj 340 sam primetio među prvima zbog atheros čipa, al ovo ostalo je onako.. ne znam.. može još predloga alobodno :)
Josh jedan glas za TP-Link WR543G, vec sest meseci radi bez i jednog baga, prost za podesavanje, extra signal. Jedino sto mi se ne svidja kog njega je port QoS, Bolji je IP QoS koji ima 542G pa ako ti nije bitan AP mod, mozes da uzmes i 542G (ako ga negde nadjes).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.