Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
HD media plejer lan problem
STRANA 1 OD 1
Zarko1 HD media plejer lan problem 27.02.2010. 20:52 T24913

status: user
broj poruka: 74
Juče sam kupio Apacer al460 hd media plejer i povezao ga preko rutera. U meniju plejera se vidi workgrup i komjuter, ali problrm nastane kada pokuša da kuloguje trži pasvord i bilošta da ukucam iybacuje logon failed. Podešen folder koji treba da se deli, ali neće da se uloguje i u plejeru se vidi njegova IP adresa.
Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox Detalji... 27.02.2010. 21:52 #192636

broj poruka: 1400

koji sistem seruje
jeli prazna sifra?

Ako je XP i blanko sifra

Run secpol.msc

- Local policies
- - security options
Account: Limit local ... - prebaci na disabled

Zarko1 Re: HD media plejer lan problem 28.02.2010. 01:37 #192718

broj poruka: 74

:: Juče sam kupio Apacer al460 hd media plejer i povezao ga preko rutera. U meniju plejera se vidi workgrup i komjuter, ali problrm nastane kada pokuša da kuloguje trži pasvord i bilošta da ukucam iybacuje logon failed. Podešen folder koji treba da se deli, ali neće da se uloguje i u plejeru se vidi njegova IP adresa. Zaboravio sam da napišem u pitanju je windows 7, i obeležen je folder koji se šeruje, i plejer vidi kompjuter ali nećeda se uloguje izbacuje stalno logon failed.
:: Hvala unapred
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs