Bolji je Ovislink 5460. Najbolje bi bilo da pogledas neki od TP Linkovih modela sa Atheros chipom, ili mozda da pogledas neki polovni Senao sa Intersil Prism chipom.
:: Bolji je Ovislink 5460. Najbolje bi bilo da pogledas neki od TP Linkovih modela sa Atheros chipom, ili mozda da pogledas neki polovni Senao sa Intersil Prism chipom
Koliko star senao? Jer atheros od pre 3 godine nema tako dobar receive sensitivity kao danasnje serije cipova (vecine proizvodjaca). No, ja sam bu predlozio planet jer ima i q.o.s. Pa moze fino da shejpuje svoj link.
Mozda i tp link i ovisnik imaju q.o.s.
Reci mi ako znas de ima da se kupi ovinik kod nas u Beogradu treba mi adsl router.
Reci mi ako znas de ima da se kupi ovinik kod nas u Beogradu treba mi adsl router.
Posto nisam imao priliku da se druzim sa ovisnikovim routerom i tp-linkovim, a deluju mi primamljivo. Interesuje me da li u sitesurvey pokazuju nivo signala sa kojim vide ap-e?
Ovis moze da se nadje u radnji ComputerDream. A sto se tice Q.o.S. mislim da ga ima Ovis sa najnovijim firmwareom. A tu su i 3rd party firmware-i. Ako mu bas treba router, onda je extra uzeti LinkSys WRT54G do 4.0 verzije, ili WRT54GL. Sa DD-WRT firmware-om postaje veoma mocna masina.
Sto se tice TP-Link routera, nisam imao kontakta sa istima.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.