e sad imam jedno pitanje ko je je mozda glupo ali me ipak interesuje JEL MOGUCE, posto u stanu trenutno nemam interneta , uspeo sam na lap topu da uhvatim walers od nekog komsije , i sad me interesuje, jel moguce da ja povezem ovaj moj lap top sa obicnim PC racunarom i da na tom racunaru imam interneta. aj ljudi pomozite i kazite sta da radim ako je to moguce, ikako da to povezem i podesim pomoc :::::::::)))))))))))))))))))))
ma interesuje me samo da li je ikako moguce da mreznim kablom povezem lap top i pc i da onda na tome pc racunaru dobijem internet koji hvatam wailersom na laptopu Dajte neki pametan odgovor.
:: ma interesuje me samo da li je ikako moguce da mreznim kablom povezem lap top i pc i da onda na tome pc racunaru dobijem internet koji hvatam wailersom na laptop :: Dajte neki pametan odgovor :: ::
Znaci ne verujem...`walers` i `internet koji hvatam wailersom`. Ja sam zgranut. Lepo pise i na samom laptopu kad se konektuje da je nasao WIRELESS mrezu, samo treba da ne budes lenj i tjorav. Uzas blagi. I posle neko dodje meni i kaze da sam postavio glupu temu...
NEEEEEEEE!!!!! toliko radosti, srece i veselja mi je donela ova tema da bi stvarno bilo greota brisati je! apelujem na admine da je postede! pliz, pliz, pliz! PS. rinejmujem moju mrezu u WALERS! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: Temu jednostavno treba bez ikakvog objašnjenja i rasprave treba obrisati :: ::
a mozda covek ima komsijinu dozvolu, sta ste ga odmah napali? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.