Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Win7 wireless..
STRANA 1 OD 1
matz Win7 wireless.. 14.02.2010. 17:50 T24543

status: user
broj poruka: 801
Problem je sledeci ,na Win7 od pre ned dana ne mogu da pristupim ni`jednom sajtu ,ping je 10ms ,download ide kao nikada pre ali kad otvorim Operu,Mozill-a cekam u nedogled i nista.Morao sam da se prebacim na Win XP gde mi net radi losije ,ping od 50-250 ms :) download ima pa nema.Aj da kazem da je do provajdera ali me cudi to da na Win7 ping i download bude fantastican bar po ciframa koje vidim u Wireless status ali kao da nema `neta`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija re 14.02.2010. 17:56 #189063

broj poruka: 4016
a da ti nije nesto tresnulo 7, ja imam na lapu i na desktopu 7 i WRLS radi super, cak sam nosio antenu kod grugova koji imaju 7 i radi normalno, ortaka je prekljuce zveknuo worm blaster i imao iste simptome na ADSLu

`O-O`amdgeek`O-O`
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
I love my computer because my friends live in it!

matz Re: re 14.02.2010. 17:59 #189064

ne znm ,malpre sm bacio cistu instalaciju i isto
Dragg re 15.02.2010. 00:12 #189133

broj poruka: 2270
Koji firewall? Da nisi blokirao browsere u firewallu?

matz Re: re 16.02.2010. 01:10 #189423

:: Koji firewall? Da nisi blokirao browsere u firewallu
::

Ma jok nisu ,cista instalacija ,imam extra ping od servera al nece da pinguje google i td. hoce al samo preko IP i ping je veliki ili pukne.
Sve tako od pre ned dana ,u wireless status send i received idu ko ludi ,a kada otvorim Operu,Mozill-u nishta se ne desava :S Vratio sam se na XP i radi traljavo ali radi.Ne verujem da je do provajdera ,kakve veze ima on sa OS koji cu da koristim ??? Ili ima :D

IceCream re 16.02.2010. 04:41 #189442

broj poruka: 791
tebra tebe nema sanse navatatii ,sta si ti pingovao ,koje servere ? cime si merio downloade? kakvu opremu koristis? ........upload ne spominjes (to ne uzimas kao kljucnu kariku) ?
totalno konfuzno si opisao problem i od kada to wireles zavisi od OS-a
inace mozes da budes nakacen do mile volje sa jakim signalom i dobrim pingom do bazne ako te je kojim slucajom ISP iseko ....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs