Dosadan sam sa postovima danas, ali treba mi jos jedna pomoc. Imam doticni net sa 5GHz antenom koja se ponasa kao router i tri desktop racunara i laptop za koji dan. Kako da konfigurisem tp-link? Ovi iz kbc-ove uboge tehnicke podrske koja radi pola sata na dan ne znaju, za sada mi router radi kao switch, ub`o sam sva tri lan kabla od racunara i antenu u lan portove, iskljucio dhcp i router antenu i radi normalno (zabode ruter svakih nekoliko dana ali...). E sada posto ce mi trebati wireless jer iza nedelje kupujem laptop, interesuje me da li bi sada radila wireless antena i da li bi na laptopu imao net ako bi je ukljucio na ruteru i ostavio ovako da radi kako je do sada radila ili samo ako je interent ulaz uboden u wan, a ostali racunari u lan portove. Pomocc ako znate. Hvala unapred Pozz
Udjes na uredjaj postavis ga u bridz mode. To je treca kartica NETWORK. Spojis u WAN TP LINKA, podesis PPPoE i upises User/Pass. To je najpravilnije povezivanje.
Znaci stikliram enable bridge, ali kako da podesim PPPoE, i koji mi je username i pasword, mislis na username i pass koja ja hocu da postavim za wireless ili je to neki user i pass od neta? Kako da postavim wan konekciju, na dinamic ip?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.