Ovako je glasilo moje pitanje pre par nedelja i s obzirom da ga nisam rešio reko da ponovo pošaljem ovde isto pitanje samo što ovaj put mogu da napišem i koji je ruter u pitanju. Naime ruter je ASUS WL-520HU/GC a pitanje je glasilo:
Evo ovako da ne dužim previše sa pitanjem, imam wireless ruter koji je prikopčan na kablovski modem pa ga koristim na dva lap topa i jedan PC i što se tiče neta sve radi ok. E sad imam problem sa mejlom pošto mejl sa osnovne sbb adrese koji sam namontirao i na lap topu i na PC da mogu da porveravam i sa jednog i sa drugog ali neće da pošalje mejl, hoće da primi a neće da pošalje tj. smtp server ne radi. Kad povežem direktno modem i komp ili lap top tog problema nema, znači problem je u ruteru. Šta je u pitanju? Verujem da je nešto u podešavanjima rutera ali ne znam šta?
Eto ako neko ima ideju da mi malo detaljnije objasni tu sam...hvala
isto sbb i ruter tp-link 340g. Sve je radilo normalno i onda je samo stao. Dakle po default podešavanjima, nije potrebno forwardovati portove. Vratio na fabrička podešavanja i ništa. Forwardovao portove opet ništa... support normality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.