Imam problem sa Telekomovim ruterom Huawei HG520s, trenutno na lageru nemaju takvih pa mi nude nekakav Pirelli koji bi mi dali na korišćenje pa me zanimaju vaša iskustva ukoliko neko od Vas ima dotični ruter, Unapred hvala, pozdrav svima!
ja ga licno nemam ali drugar je dobio njega, i kaze da je ruter boli glava dobar i izgleda mnogo lepo stvarno. on je mnogo bolji od huaweia uzimaj to i uzivaj ...
iz pouzdanih izvora znam da Pireli modem prolazi kudikamo bolje od ostalih modema na losijim centralama pogotovu kad je u pitanju IPTV uredja je stvarno full i pazi da uzmes 226 jer on ima i wireless na sebi dok 225 nema (ako je bitan) inace user i pasword za admin pristup su poodavno poznati sto isto nije za zanemariti
Lep je ko mlohav q. Prevelik je da bude lep. A plastika je na nivou igračaka za 2 sekunde iz kineskih `shop`-ova najgore vrste. Sve ostalo stoji: radi dobro i lako se podešava. Drugi je problem što ga skoro niko ne podešava nakon tačke da proradi i da mu se zato više vesele komšije nego vlasnici i što je prodaja laptopova sa integrisanim wireless-om skočila baš zbog toga.... poznajući poštenje domaćeg naroda.... eto se čak i ovde na forumu javljaju razni sa pitanjem koje bezobrazno glasi: kako najbolje da pokradem svog bližnjeg (komšu, rođu, druga...). Zamislite, znam jednoga koji mi se poverio da je intervenisao (bez znanja žrtve `ovce`) u telekomu - da ovca pre dobije ADSL jer, bogati, nije više mogao da čeka i ide da sedi tu i tamo gde vata signal na mukte.... e, a ovaj će još da se qurchi kako mu je upalilo iz prve da dobie ADSL, `a da ništa nije dir`o`. E, najebala je ova EU kad nas primi...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: ja ga licno nemam ali drugar je dobio njega, i kaze da je ruter boli glava dobar i izgleda mnogo lepo stvarno. on je mnogo bolji od huaweia uzimaj to i uzivaj ...
jeste izgled mu je malo nadr**n a wireless je po difoltu iskljucen ee ja znam likove koji nisu hteli da ostete komsiju vec ISP-a konkretno Telekom tako da ce da nakace 2-3 adsl modema na isti broj , balkan je ovo tebra
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.