Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
PIRELLI ruter umesto HUAWEI HG520s
STRANA 1 OD 1
golfer PIRELLI ruter umesto HUAWEI HG520s 31.01.2010. 21:19 T24176

status: user
broj poruka: 317

Imam problem sa Telekomovim ruterom Huawei HG520s, trenutno na lageru nemaju takvih pa mi nude nekakav Pirelli koji bi mi dali na korišćenje pa me zanimaju vaša iskustva ukoliko neko od Vas ima dotični ruter, Unapred hvala, pozdrav svima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ljove super 31.01.2010. 21:29 #185483

broj poruka: 180
ja ga licno nemam ali drugar je dobio njega, i kaze da je ruter boli glava dobar i izgleda mnogo lepo stvarno. on je mnogo bolji od huaweia uzimaj to i uzivaj ...
H-nitro yo 31.01.2010. 21:44 #185489

broj poruka: 1973
isto u drugoj turi narucivanja mom drugu je stigao pirelli i mnogo je bolji od mog huawei-a ima i wireless za razliku od ovoga...

Rise above the pain master the crane

vladarko Ako nisi siguran 31.01.2010. 21:53 #185491

broj poruka: 4228
sa Winterom nećeš pogrešiti!

Al` zameni ga u prvoj polovini aprila, jer će posle da te usporava!

Pozdrav!

Vlada

saxija re 31.01.2010. 22:06 #185494

broj poruka: 4016
uzimaj pirelli, jako je dobar, isao sam kod par drugara da im podesim i bas je dobar

http://qpp.qnnetwork.net/imgUpload/Image/Pirelli_inner.jpg

`O-O`amdgeek`O-O`
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
I love my computer because my friends live in it!

RavenG Imam i ja 31.01.2010. 22:54 #185517

broj poruka: 148
Pireli je odlican
IceCream re 01.02.2010. 00:24 #185543

broj poruka: 791
iz pouzdanih izvora znam da Pireli modem prolazi kudikamo bolje od ostalih modema na losijim centralama pogotovu kad je u pitanju IPTV
uredja je stvarno full i pazi da uzmes 226 jer on ima i wireless na sebi dok 225 nema (ako je bitan)
inace user i pasword za admin pristup su poodavno poznati sto isto nije za zanemariti

Pisko Re: super 01.02.2010. 01:50 #185567

broj poruka: 6645
Lep je ko mlohav q.
Prevelik je da bude lep.
A plastika je na nivou igračaka za 2 sekunde iz kineskih `shop`-ova najgore vrste.
Sve ostalo stoji: radi dobro i lako se podešava. Drugi je problem što ga skoro niko ne podešava nakon tačke da proradi i da mu se zato više vesele komšije nego vlasnici i što je prodaja laptopova sa integrisanim wireless-om skočila baš zbog toga.... poznajući poštenje domaćeg naroda.... eto se čak i ovde na forumu javljaju razni sa pitanjem koje bezobrazno glasi: kako najbolje da pokradem svog bližnjeg (komšu, rođu, druga...). Zamislite, znam jednoga koji mi se poverio da je intervenisao (bez znanja žrtve `ovce`) u telekomu - da ovca pre dobije ADSL jer, bogati, nije više mogao da čeka i ide da sedi tu i tamo gde vata signal na mukte.... e, a ovaj će još da se qurchi kako mu je upalilo iz prve da dobie ADSL, `a da ništa nije dir`o`. E, najebala je ova EU kad nas primi...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: ja ga licno nemam ali drugar je dobio njega, i kaze da je ruter boli glava dobar i izgleda mnogo lepo stvarno. on je mnogo bolji od huaweia uzimaj to i uzivaj ...
IceCream re 01.02.2010. 08:27 #185586

broj poruka: 791
jeste izgled mu je malo nadr**n
a wireless je po difoltu iskljucen
ee ja znam likove koji nisu hteli da ostete komsiju vec ISP-a konkretno Telekom tako da ce da nakace 2-3 adsl modema na isti broj , balkan je ovo tebra

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs