Treba mi za lap top P3 HP omnibook xf1000s (trojka celeraba 1133Mhz, 256Mb). Budžet je 2500din pa mi za tu cifru treba najbolja koja postoji. Ako neko zna da ima i u PCMCI varijanti a da valja ne bi bilo loše jer top ima samo 3 USB porta. Koristiće se samo za internet i to uglavnom u Crnoj gori (ako to ima bilo kakve veze)
Za nešto manje para u VIP-u sam kupio nešto veoma zanimljvo i funkcinalno,do duše nema PCMCI, Prestigo notebook pack koji sadrži: usb vajerles karticu sa antenicom, blu tut, hub sa 4 usb, extra veb kamericu, flash, slušalice sa mikrofonom, produžni usb kablić koji se namotava. Pošto na svom laptopu imam vajerles, ovaj koristim na jednom računarui i mogu ti reći da je dosta osetljiv, jako lepo radi. Prezadovoljan sam i sa kamerom i ostalim stvarčicama. pogledaj mail! Pozdrav!
ja ga imam i odlican je ali je na usb i sutra ti moze koristiti i na kompu dok ovaj sto ti zelis samo na lap topu.pojavio se i novi model za 2100 dinara i nju pogledaj dole
Moj predlog ti je da juris PCMCI,kao sto si rekao i da ne zausimas dragocene USB portove,a i zbog fizickog ostecenja,ovako je turis u PCMI port i ona se i ne vidi:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Treba mi za lap top P3 HP omnibook xf1000s (trojka celeraba 1133Mhz, 256Mb). Budžet je 2500din pa mi za tu cifru treba najbolja koja postoji. Ako neko zna da ima i u PCMCI varijanti a da valja ne bi bilo loše jer top ima samo 3 USB porta. Koristiće se samo za internet i to uglavnom u Crnoj gori (ako to ima bilo kakve veze :: :: Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.