imam telekomov huawei HG510 koji je povezan na tp-link wr340g, iz tp-linka mi ide lan kabal u desktop a preko wirelessa se kacim laptopom, posle sat vremena pacenja uspeo sam da namestim homegroup da oba imaju internet, da se vide medjusobno, mogu da serujem fajlove i sve je sad super jedino sto me muci je to sto u igrici (konkretno CS 1.6) kad napravim LAN server na jednom ovaj drugi ne moze da ga nadje...nisam spomenuo OS je windows 7 ima li neko ideju sta treba da uradim? hvala
probaj da se konektujes preko IP adrese, i jel su ti staticke ip adrese ili ti je stavljeno na Obtain ako su staticke , prva 3 broja moraju da budu ista npr 192.168.1.2 a na drugom sve isto samo poslednji broj da je npr 3
statocke, jedan je 192.168.2.101 a drugi 192.168.2.102 nece pa nece, ali mi je cudno sto sve ostalo savrseno radi, printer sharing, file sharing, internet...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.