Drugar ima ADSL router i 2 kompa koja koriste taj ADSL. Problem je sto kad se igra,recimo, Counter, na jednom kompu radi ok,a na drugom je prevelika latencija i ne moze da se igra. Na koji nacin podeliti konekciju na jednake delove??? Inace,ADSL je 1.5Mbit/s... HITNO!!!
Ne lupaj ti uz duzno postvanje nemoj da si bezobrazan, CS ne moze da radi kvalitetno ispod neta 512/128 i tu su cak veliki pingovi...moze na kablovskom kvalitetnom 256/256 al to je retkost
Moze da radi al je to katastrofa, zavisi koliko si kvalitettan igrac i sta za tebe znaci `da radi`.
Ping do 50ms na serveru je ok preko toga nije zagarantovano da ce svaki metak da stigne do cilja, to se kaze da `guta metke` preko 100ms hoce da proguta i ceo frejm ili texturu...
CS radi full kad stavis fps_max 101 . rate 25000 . cl_cmdrate 101 . cl_updaterate 101 i ako je ping pri tim podesavanjima do 50ms, zahtevniji igraci traze ping i do 20ms...
A sto se tice problematike oko podele net-a, pre godinu dana sam sa komsom delio adsl 2mbs nisam koristio nikakav program, i kod mene i kod njega je lepo radio cs kad smo igrali u isto vreme.
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
:: ne lupetaj, podesi rate-ove :: :: Counter Stirke radi i sa dial up-om :: I malo ima veze sa download-OM :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Probano je sve... Nije stvar samo u CS-u,nego i u download-u... Kako podeliti konekcije 50-50...
Ti mu dodjes neki pro cs igrac :), drugar je igrao CS na netu 256/32 pa ti vidi, ping je bio oko 30. Na 512/64 je ping oko 15, a meni na ADSL-u je tada ping oko 30-40, a njemu 15-20 sa duplo sporijim netom ? Ja mislim da je dovoljno 10 kb/s za CS i to da bude odlican ping.
Pozdrav!
:: Ne lupaj ti uz duzno postvanje nemoj da si bezobrazan, CS ne moze da radi kvalitetno ispod neta 512/128 i tu su cak veliki pingovi...moze na kablovskom kvalitetnom 256/256 al to je retkos :: :: Moze da radi al je to katastrofa, zavisi koliko si kvalitettan igrac i sta za tebe znaci `da radi` :: :: Ping do 50ms na serveru je ok preko toga nije zagarantovano da ce svaki metak da stigne do cilja, to se kaze da `guta metke` preko 100ms hoce da proguta i ceo frejm ili texturu.. :: :: CS radi full kad stavis fps_max 101 . rate 25000 . cl_cmdrate 101 . cl_updaterate 101 i ako je ping pri tim podesavanjima do 50ms, zahtevniji igraci traze ping i do 20ms.. :: :: A sto se tice problematike oko podele net-a, pre godinu dana sam sa komsom delio adsl 2mbs nisam koristio nikakav program, i kod mene i kod njega je lepo radio cs kad smo igrali u isto vreme :: :: :: E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 :: Asus P5K PRO :: 2x2GB GAIL Black Dragon 900MH :: ATi Powercolor 4890 900/110 :: Samsung SpinPoint F3 1T :: SND: Asus Xonar DS 7. :: Lian Li Lancool PC-K6 :: Corsair TX650W 650 :: LG W2252TQ 2ms 22`` DV :: :: :: ne lupetaj, podesi rate-ove :: :: :: :: Counter Stirke radi i sa dial up-om :: :: I malo ima veze sa download-OM :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Probano je sve... Nije stvar samo u CS-u,nego i u download-u... Kako podeliti konekcije 50-50...
ja sam ga igrao 7-8godina...drugar ga igra intenzivno i dalje...
Stavi ti na tom netu ona gore podeshavanja pa mi reci koliki je ping...
P.S. ako se ne razumes dovoljno u samu igru, sta znace gore navedene komande i kako sve to funkcionishe i kako se medjusbono odnosi onda ne mozes razumeti, onda ti `cs radi i na 56k`...
Pozdrav, nisam pro nikad bio : ) daleko sam bio ja od HIGH skill-a : ) al nije svako mogao da me dobije
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
:: Ti mu dodjes neki pro cs igrac :), drugar je igrao CS na netu 256/32 pa ti vidi, ping je bio oko 30. Na 512/64 je ping oko 15, a meni na ADSL-u je tada ping oko 30-40, a njemu 15-20 sa duplo sporijim netom ? Ja mislim da je dovoljno 10 kb/s za CS i to da bude odlican ping :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ne lupaj ti uz duzno postvanje nemoj da si bezobrazan, CS ne moze da radi kvalitetno ispod neta 512/128 i tu su cak veliki pingovi...moze na kablovskom kvalitetnom 256/256 al to je retkos :: :: :: :: Moze da radi al je to katastrofa, zavisi koliko si kvalitettan igrac i sta za tebe znaci `da radi` :: :: :: :: Ping do 50ms na serveru je ok preko toga nije zagarantovano da ce svaki metak da stigne do cilja, to se kaze da `guta metke` preko 100ms hoce da proguta i ceo frejm ili texturu.. :: :: :: :: CS radi full kad stavis fps_max 101 . rate 25000 . cl_cmdrate 101 . cl_updaterate 101 i ako je ping pri tim podesavanjima do 50ms, zahtevniji igraci traze ping i do 20ms.. :: :: :: :: A sto se tice problematike oko podele net-a, pre godinu dana sam sa komsom delio adsl 2mbs nisam koristio nikakav program, i kod mene i kod njega je lepo radio cs kad smo igrali u isto vreme :: :: :: :: :: :: E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 :: :: Asus P5K PRO :: :: 2x2GB GAIL Black Dragon 900MH :: :: ATi Powercolor 4890 900/110 :: :: Samsung SpinPoint F3 1T :: :: SND: Asus Xonar DS 7. :: :: Lian Li Lancool PC-K6 :: :: Corsair TX650W 650 :: :: LG W2252TQ 2ms 22`` DV :: :: :: :: :: ne lupetaj, podesi rate-ove :: :: :: :: :: :: Counter Stirke radi i sa dial up-om :: :: :: I malo ima veze sa download-OM :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Probano je sve... Nije stvar samo u CS-u,nego i u download-u... Kako podeliti konekcije 50-50...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.