Sticajem okolnosti, ovih dana se neviđeno za*ebavam sa TP-Link-ovim wifi ruterom, i njegovim web-based settingsom i svaki put pop**dim što u polju Region kod SSID setovanja, pored 476 zemalja(i svih naših suseda) nema Srbije. Gomila nekih kvazi-država(Brunei Darussalam, Macau), da ne pominjem Hrvate i posebno Albance(koji neće koristiti Wifi još 100 godina). Nije mi namera da bilo koga vređam, ali ovakve budalaštine mi uđu pod kožu, pa sam morao nešto da napišem. Poz svima. Fiat iustitia, et pereat mundus
Zato ja na Srbiju gledam kao na otadžbinu, ljudi na vlasti i državni aparat me ne zanimaju( tu ionako ne mogu ništa da promenim) Fiat iustitia, et pereat mundus
Ocigledno se u Albaniji i Brunejima vise koristi wi-fi nego u Srbiji... Glupo je vredjati te, kako kazes `kvazi drzave`, zato sto su i one necije otadzbine i bas zbog ljudi u Srbiji koji tako misle, niko nas ne postuje...
Kakvi seljani, takav im i put i vodovod u selu. Kakav narod, takvu i vlast ima. Mi ništa ne poštujemo. Ni našu ni tuđu istoriju, mrzimo one koji imaju a nipodaštavamo one koji nemaju, pribojavamo se jakih sa željom da što pre propadnu i ujedno mučimo slabije od sebe.... i tako i prolazimo. Tema razgovora nikad nije kako nekoga prestići, zaraditi više uraditi bolje, nego, odakle mu ma.u mu j...m, neka mu izgori, propadne... itd. neka nema. Mi nikoga ne j. ni 5%, ali, niko ni nas....
jbg .. i svet ti je kriv ... ja sam nosio oruzje `99 za ovu zemlju i dalje je nevolim i mrzim je do bola ... u koliko si drzava ziveo u zadnjih 15 godina ?? ... izvadi svoja vazeca dokumenta i vidi sta pise u njima .. u jednima pise srbija & crna gora ... u drugima jugoslavija .. srbije nigde ... pa kad nas boli urac zasto bi svet vodio brigu o tome ...
... ako svoju otadzbinu ne volite, onda barem postujte svoju drzavu i njene institucije, jer ako je vi ne postujete niko drugi nece. A ako ste primetili svi u regionu drze do svojih drzava vise od nas, iako se i kod njih lose zivi i ne vole svoje vlastodrsce. Ne gledajte drzavu kroz politicare, nisu oni drzava... Pa nije ni cudo sto nas svi gaze i ponizavaju kad mi sami napadnemo coveka koji je popizdeo sa punim pravom...Jeb*** zar vam je B92 svima popio mozak...
Nije mi bila namera da iniciram bilo kakvu političku diskusiju
22.01.2010. 22:03
status: user broj poruka: 1620
ali čudim se kako ste svi lepo ispljuvali svoju zemlju(osim milos666), ma kakva ona bila. Jel smo mi hteli da živimo u 15 država? Kome je odgovaralo da se raspadne SFRJ? SVETU. Kako je Hrvatska postala drzava- isterali lepo Srbe uz pomoć zapadnih saveznika. Codeus, jel si branio zemlju od Srba ili pola SVETA koji nas je napao zbog navodnih zločina nad Albancima(koji su posle lepo isterali ostale Srbe i osnovali kvazi-drzavu, a Ujka Sem dobio bazicu)). Nazalost, jeste, sami sebi smo najveći neprijatelji. Posle svega, žao mi je sto sam, u trenutku rastrojstva zbog glupog rutera, ovo post-ovao. @Seerauber stavio sam static ip, 100.100.1.101 za lap, 100.100.1.102 za komp(ruter je 100.100.1.1), zasad radi, videćemo Fiat iustitia, et pereat mundus
Možda slučajno, ali si otvorio Pandorinu kutiju...
Često gledamo druge. Sebe retko ko. Hajde stanite ispred ogledala, pogledajte svoje mane i probajte da budete bolji. Nije sramota da pokušate da budete bolji, ni da radite svaki dan ovo isto. Mozda ćete tako postati bolji. Ako svi postanu bolji, svima će biti bolje.
Utopija?
Samo ako ne pokušate.
Volim svoju zemlju i svoj narod. Želim da verujem u bolje.
znači to funkcioniše,nisam to znao samo obrati pažnju kad budeš nosio lap top kod nekog ko ima Wlan,ili odeš u neku internet free zonu( park, kafić) gde imaš besplatan net da sa fiksnom IP adresom nećeš moći da se konektuješ,već ćeš morati da staviš: Internet Protocol (TCP/IP) na: Obtain an IP address automatically
Evo opet je riknuo iz cista mira...prvo na lapu pa na kompu. Kad uradim soft reboot, radi. Nista, probacu hard reset, sve na def pa ispocetka, dynamic ip itd... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: znači to funkcioniše,nisam to zna :: samo obrati pažnju kad budeš nosio lap top kod nekog ko ima Wlan,ili odeš u neku internet free zonu( park, kafić) gde imaš besplatan net da sa fiksnom IP adresom nećeš moći da se konektuješ,već ćeš morati da staviš :: Internet Protocol (TCP/IP) na: Obtain an IP address automaticall :: :: dont you forget :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.