Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Mreza Ruter + Client bez interneta
STRANA 1 OD 1
cele1988 Mreza Ruter + Client bez interneta 07.01.2010. 18:10 T23533

status: user
broj poruka: 1424
Pre nego sto ista napisem zeleo bih svima da pozelim Srecan Bozic....
Ovako ja imam H520s zivim na drugom spratu zgrade komsija ispod mene ima ADSL net ali od privatnika....
Mi smo hteli da se umrezimo cisto kako bi prebacivali nesto sitno i raspalili po neku igru... Zato idemo na WIFI konekciju.
Ali imam problem koji glasi ako njega ubacim kod mene u ruter MAC adresu on ce da vuce net od mene i ako ima svoj? Kako ja da ubacim njega samo u LAN mrezu tj u samo NETWORK bez interneta? Kako bi smo se normalno videli ali da on ne koristi moj net. Ruter kao sto rekoh lelekomov NLO (bar mene podseca na to) zvani HG520s
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lllo 07.01.2010. 21:30 #178510

status: user
broj poruka: 319

Komsija nece moci da koristi tvoju internet konekciju ako je njegov ADSL aktivan.

Ukljuci WLAN na HG520s, zastiti, daj pass komsiji, share to sto mislite da dijelite.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs