Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
PC + Notebook - INTERNET PROBLEM !!! POMOC !!!
STRANA 1 OD 1
AndRey PC + Notebook - INTERNET PROBLEM !!! POMOC !!! 05.01.2010. 01:27 T23452

status: user
broj poruka: 324
Znaci, polupacu obe masine, zaista ne znam sta da radim vise i samo se vrtim u krug !

Naime, povezao sam Desktop PC i Notebook najobicnijim LAN kablom, sredio IP adrese, Workgroupe, imam PTT-ov ADSL, los router, neki SAGEM, ali pre, dok je bila veza izmedju 2 Desktop PC-a, radio je bez problema tako da verujem da nije do njega...

Ali najjaca fora je u tome sto LAN radi, Sherovanje fajlova radi odlicno, internet na PC-u radi, ali na Notebook-u jednostavno nece, ali nece, prepoznaje ga on, sve to izgleda kao da je bez problema, ali kad udjem u Mozilu ponasa se kao da nema ni I od Interneta!!!

Molim vas pomagajte !!! Hvala Unapred !

Don`t drink and drive, take joint and fly . )
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
brutos hmmm 05.01.2010. 09:02 #177518

broj poruka: 190
jel si odradio internet connection sharing na mashini na kojoj ti je instaliran adsl modem?
Na drugom racunaru kao gateway podesi ip adresu kompa na kom je modem, a istu adresu podesi i za dns server.

vladarko Polupa li ih 05.01.2010. 11:37 #177545

broj poruka: 4228
ili radi? Ovo što ti je brutos napisao je rešenje u 95% slučajeva...

Pozdrav!

Vlada

AndRey Nisu polupani..xD 10.01.2010. 18:51 #179417

broj poruka: 324
E, hvala vam puno, nesto sam jebavao net, pa nisam imao prilike da se zahvalim, shareovao sam razne konekcije, tj bukvalno sve sto sam nasao sem ove jedne, jedine, znaci burka... Rado odlicno sad, hvala puno jos jednom....

Don`t drink and drive, take joint and fly . )

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs