Procitah sijaset tema ovde na forumu al ni jedna nije apsolutno kompatibilna sa mojom potrebom... Elem imam SBB kablovski internet i zelim da tu konekciju delim sa laptopom koji je u istoj zgradi na udaljenosti od nekih 10 metara i deli nas 5-6 zidova. Koji bi mi wireless router preporucili samo za tu namenu,da nije skup (oko 3000) a da moze da potera kvalitetan signal na tu udaljenost i sa tim preprekama?
Posto se ne razumem u ovu tematiku dali postoji neki router koji obezbedjuje net drugom racunaru iako nije maticni racunar ukljucen/odnosno dali u mom slucaju moze konekcija do neta da se obezbedi za laptop a da se ne ukljucuje moj desktop racunar?
TP-Link 542g idealno resenje za tebe ~3000 din. Cak ima i IP QoS tako da mozes i da kontrolises protok po racunaru. Inace to sto tebi treba ce extra da zavrsi i naravno ne mora da bude ukljucen maticni racunar :)
sa svim tim zidovima. Ja da sam na tvom mestu, pazario bih neki TP Link sa odšrafljivom antenom (shone79 - 542), zlu ne trebalo, ako se ispostavi da antenica koja dolazi uz uređaj nije dovoljna da probije sve prepreke koje se mogu nalaziti ispred (zidovi, olovni ormani i zamrzivači, kriptonit...)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.