ima li neko ideju kako da zamenim onaj stari pink-beli huawei, za onaj noviji beli sa 4 lan-a i wlan-om ja sam poceo operaciju sa spikom da mi se modem gubi i da ga treba zameniti, a ona mi nato odgovara, pa modemi se u principu menjaju, ako ne rade pa pokvaricu ga, bas mi treba acces point, a necu da kupujem nista, ako mogu da zajebem ove, jel tako? tako je! ako neko ima neki predlog, rado cu ga uvaziti
p.s. jel isto i kod vas koji imate ovaj modem preko lan-a ne pokazuje na koliko je nakacen, a preko usb-a prikazuje (meni inace, kada ga spojim na usb prikazuje da je zkacen na 6Mbps, a ja koristim 4Mbps)
da probas na foru da nemas klasican komp, net koristis na necemu sto nema wlan i usb, tipa tabletpc, smartphone... tako nesto? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Mozda ako bi se pretplatio na iptv... Postao si njihov korisnik i obavezan si ugovorom... mozes da dobijes takav isti...
Veruj mi da ne daju oni nista za dzabe! Dovoljno je to sto se grabe da prebace sve korisnike kod njhih na adsl. Pitaj ako imas nekog ko radi u telekomu sta sve rade... Lazu da nema slobodnih portova, pljuju po provajderima, nece da otklone smetnje na linijama.
Meni da bas treba AP, ja bi ustekao 2400 dinara za tp link wi fi ruter.
nego ovo cu da probam da uzmem za dz, jer ovaj stari se vec potrosio, jel tako, posto ja imam njihov net od kad su poceli sa adsl-om
a uskoro cu da uzmem neki wireless net (moja sljaka, pa svi zaposleni imaju dzabe 1Mbps/1Mps, tj upload uvek bude veci maltene duplo, ali koji ce mi upload), tako da cu da odjebem ove
a sto se tice telekomovog poslovanja, sve mi je i vise nego poznato, a eto vidis sad si mi dao jos jednu ideju kako da dodjem do toga sto mi treba
Kad sam uzeo iptv dali su mi taj modem i stalno se resetovao sam od sebe. Drug mi se zalio da se i njemu isto desavalo. Posle su ga zamenili istim takvim, misleci da je los komad, pa se opet desavalo isto. Onda su ustanovili da ti modemi imaju neki problem i dali su mi slican, ali bez wireless-a i taj radi super! Inace, vise ni uz iptv ne dele taj huawei sa wifi nego ovaj kao sto su meni doneli.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.