Jel moze neko da mi pomogne da otvorim portove na ruteru da bi mi utorrent radio kako treba,ruter je dynamode br-6004 n Nisam uspeo da nadjem na http://www.portforward.com
Hvala unapred
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Ja imam SBB net i torenti mi rade katastrofalno. imam scientific atlanta webstar EPC2100R2 modem i pretpostavljam da bi i ja trebao da uradim potrforward al nema mog modela na tom sajtu. moze li mi neko pomoci ko ima SBB net? HVALA
Ja ga nasao iz prve na portforward.com potrazi malo bolje hint: pretposlednji na D u drugoj koloni. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
:: Ja imam SBB net i torenti mi rade katastrofalno. imam scientific atlanta webstar EPC2100R2 modem i pretpostavljam da bi i ja trebao da uradim potrforward al nema mog modela na tom sajtu. moze li mi neko pomoci ko ima SBB net? HVAL :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.