Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
povezati komp i laptop na istu konekciju
STRANA 1 OD 1
ralebrale povezati komp i laptop na istu konekciju 24.11.2009. 14:10 T22195

status: user
broj poruka: 678
Da li je moguce povezati telekom ruter i laptop tako da su povezani kao preko wireles mreze.Ovaj ruter ima neke dve antene,pa je moja pretpostavka da bi mozda moglo.U pitanju je ruter pirelli discus drg a226g.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 .... 24.11.2009. 15:25 #161561

broj poruka: 1424
Ja te nisam najbolje shvatio.
Ali ako mislis da se vide ti racunari u mrezi to moze. Stavis i jednom i drugom isti workgroup i resio si stvar....
ako si uopste i to trazio :D
ili hoces da kupis jednu wifi pci karticu i zabodes u komp i da njega resis kablova. I to moze mozes da koristis sve odjednom ja koristim 2 laptopa i 2 pc na glupom HG520s kinezu stim da su lapovi wifi konekcija a kompovi LAN. I naravno svi se medjusobno vide :D i mogu da razmenjuju podatke

JovankaO Re: .... 24.11.2009. 16:14 #161568

broj poruka: 446
Kako si to sredio, kako si podesio ruter i sve ostalo?

Ja imam HG520i i na njemu je komp u lan ulazu a laptop bezicno, i nikako se ne vide medjusobno iako su isti workgroup, a podeseno je i za deljene foldere.

Imam jednu bezicnu karticu viska, kako bi se to s njom odradilo, a ako moze bez nje, jos bolje.

:: Ja te nisam najbolje shvatio
:: Ali ako mislis da se vide ti racunari u mrezi to moze. Stavis i jednom i drugom isti workgroup i resio si stvar...
:: ako si uopste i to trazio :D
:: ili hoces da kupis jednu wifi pci karticu i zabodes u komp i da njega resis kablova. I to moze mozes da koristis sve odjednom ja koristim 2 laptopa i 2 pc na glupom HG520s kinezu stim da su lapovi wifi konekcija a kompovi LAN. I naravno svi se medjusobno vide :D i mogu da razmenjuju podatk
::
ralebrale re 24.11.2009. 17:54 #161588

broj poruka: 678

Pozvao sam tehnicku podrsku...Treba da se ukucavaju podesavanja u browser i to je to...Imas wireles na svim laptop racunarima u okruzenju.Vrlo korisna stvar,mozes da se konektujes i na mobilnim telefonima ako imaju podrsku za neki wiifi..I to provereno radi.Odlican ruter,ko moze neka ga odmah zameni umesto ovih huawei ...
gile23 Re: re 24.11.2009. 20:49 #161619

broj poruka: 9121
HG520S takodje ima Wlan, koji je taj ruter jbt ?

Pozdrav!

:: Pozvao sam tehnicku podrsku...Treba da se ukucavaju podesavanja u browser i to je to...Imas wireles na svim laptop racunarima u okruzenju.Vrlo korisna stvar,mozes da se konektujes i na mobilnim telefonima ako imaju podrsku za neki wiifi..I to provereno radi.Odlican ruter,ko moze neka ga odmah zameni umesto ovih huawei ...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 .... 24.11.2009. 21:49 #161626

broj poruka: 1424
1. Isti Workgpoup
2. Ne diraj IP adrese ostavi sve na Auto
3. Sheruj foldere i na jednom i drugom kompu !

stvarno koji je to ruter ! sad sam tek video da si ga dobio od telekoma

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs