imam athlon750, 256mb sdram, 2gb usb, 300w kung fu, wireles adapter usb, 2x lan pci. zamislio sam da se bezicno konektujem na udaljeni hg520s, a lanom na jos dve masine. znaci jedina funkcija te masine bila bi da povezuje ove druge dve sa ruterom, po mogucnosti bez kupovine dodatnog hardvera. os bi morao da bude koliko-toliko user friendly, da moze da se instalira na usb i da moze da mu se pristupi sa drugog racunara (taj ce biti bez monitora, misa i tastature na terasi). ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
* Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition Overview * Windows Server 2003 R2 Datacenter Edition Overview * Windows Server 2003 R2, Standard Edition Overview * Windows Server 2003 Web Edition, Overview
sta podrazumevas pod optimizacijama: gasenje nepotrebnih servisa, gluposti i sarenisa (zbog oslobadjanja resursa) ili neke hard core sistemske izmene? da li za instalaciju NA usb flesh drive postoji neki specijalan postupak ili ga regularno instaliram kao na hdd?
______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
sad citam za mikrotik, moze na usb, ako se ne budem snasao rezervna solucija je da izbunarim neki bzvz hdd pa w2k3 na njega. ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
..usb.. iskreno nisam probao, ali sa compact flash card reader-om jesam, (kontroler na ploci.. ali to je vec suvise komplikovano). Uzmes neki manji hdd, (mikrotik zauzima 16M znaci sto manji hdd bi resio stvar), ne treba ti VGA, tastatura, mis, samo ploca malo rama i hdd. Od kartica koje sam koristio, su planet (atheros) wifi, 3com lan, realtek, ma moze sve zivo, cak ove novije verzije mogu i usb adaptere da podrze.. samo treba proveriti koje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.