Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
SPLITER!
STRANA 1 OD 1
mkukic SPLITER! 03.11.2009. 22:59 T21530

status: user
broj poruka: 2591
Sad mi je sestra javila da je nekako uspela da izgubi spliter za adsl modem (tj. ruter) pri transportu i da ne moze da namesti net. Gde moze da se kupi u BG-u drugi spliter i koliko kosta da mogu da joj kazem?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
B011 ... 03.11.2009. 23:12 #154850

broj poruka: 280
Nazovite sutra NETIKS pa pitajte, moj drugar je svojevremeno kupio kod njih:
http://www.netiks.rs/

Ukoliko u blizini imate neku od onih prodavnica sto prodaju sve i svasta od kablova/adaptera i sl, vredi i na takvom mestu proveriti.

Ne verujem da je to nesto skupo, max 500din.

EDIT: Evo i ovde
http://www.nebo.co.rs/

MaestroBG pa evo 03.11.2009. 23:36 #154858

broj poruka: 354
u svakoj prodavnici telefona, faksova, mobilnih telefona itd...

spliter ne bi trebao da kosta vise od 200-300 din...

Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb

imarkovic @mkukic 03.11.2009. 23:39 #154861

broj poruka: 18996
nece to svako da proda, ne verujem da ga ima u prodavnici mobilnih telefona, jer je splitter za ADSL vezan za ADSL, gledace te belo ako budes pitao tamo...znam provereno da u Netiksu imaju to najpovoljnije i da bas prodaju, tako da...tamo

Erestun re: 03.11.2009. 23:48 #154871

broj poruka: 1797
Netiks.

mkukic ... 03.11.2009. 23:57 #154877

broj poruka: 2591
Hvala svima!

Zvacu ih sutra da vidim da li imaju!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

MaliAbner Hmmm... 04.11.2009. 13:19 #155004

broj poruka: 7769
A za koji ce ti krasni tako nesto.
Mislim cemu to kad nicemu ne sluzi, posto teleon koji je nakacen preko splitera pisti a onaj koji je zaboden direktno u zidnu uticnicu nema tih simptoma.
Modem koji je takodje direktno povezan na zidnu uticnicu takodje radi bez ikakvih problema.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Mixx Re: Hmmm... 04.11.2009. 13:37 #155011

broj poruka: 2931
verovatno nema slobodnu uticnicu. inace slazem se da (elektronski) nema nikakvu funkciju.

:: A za koji ce ti krasni tako nesto
:: Mislim cemu to kad nicemu ne sluzi, posto teleon koji je nakacen preko splitera pisti a onaj koji je zaboden direktno u zidnu uticnicu nema tih simptoma
:: Modem koji je takodje direktno povezan na zidnu uticnicu takodje radi bez ikakvih problema
::
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
acayo Re: Hmmm... 04.11.2009. 13:54 #155025

broj poruka: 851
Kako ne sluzi nicemu?Zar on ne izdvaja ADSL od telefonskog signala.Ja kad ubodem telefon direktno susti i pisti dok kad je uboden preko splitera to se ne desava.

:: A za koji ce ti krasni tako nesto
:: Mislim cemu to kad nicemu ne sluzi, posto teleon koji je nakacen preko splitera pisti a onaj koji je zaboden direktno u zidnu uticnicu nema tih simptoma
:: Modem koji je takodje direktno povezan na zidnu uticnicu takodje radi bez ikakvih problema
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs