Sad mi je sestra javila da je nekako uspela da izgubi spliter za adsl modem (tj. ruter) pri transportu i da ne moze da namesti net. Gde moze da se kupi u BG-u drugi spliter i koliko kosta da mogu da joj kazem? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
nece to svako da proda, ne verujem da ga ima u prodavnici mobilnih telefona, jer je splitter za ADSL vezan za ADSL, gledace te belo ako budes pitao tamo...znam provereno da u Netiksu imaju to najpovoljnije i da bas prodaju, tako da...tamo
Zvacu ih sutra da vidim da li imaju! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
A za koji ce ti krasni tako nesto. Mislim cemu to kad nicemu ne sluzi, posto teleon koji je nakacen preko splitera pisti a onaj koji je zaboden direktno u zidnu uticnicu nema tih simptoma. Modem koji je takodje direktno povezan na zidnu uticnicu takodje radi bez ikakvih problema.
verovatno nema slobodnu uticnicu. inace slazem se da (elektronski) nema nikakvu funkciju. ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: A za koji ce ti krasni tako nesto :: Mislim cemu to kad nicemu ne sluzi, posto teleon koji je nakacen preko splitera pisti a onaj koji je zaboden direktno u zidnu uticnicu nema tih simptoma :: Modem koji je takodje direktno povezan na zidnu uticnicu takodje radi bez ikakvih problema :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Kako ne sluzi nicemu?Zar on ne izdvaja ADSL od telefonskog signala.Ja kad ubodem telefon direktno susti i pisti dok kad je uboden preko splitera to se ne desava.
:: A za koji ce ti krasni tako nesto :: Mislim cemu to kad nicemu ne sluzi, posto teleon koji je nakacen preko splitera pisti a onaj koji je zaboden direktno u zidnu uticnicu nema tih simptoma :: Modem koji je takodje direktno povezan na zidnu uticnicu takodje radi bez ikakvih problema :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.