Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Problem
STRANA 1 OD 1
Marko1223 Problem 02.11.2009. 11:29 T21481

status: user
broj poruka: 59
E,ovako,pre par dana sam dobio novi modem i odjavio sam stari....prikacio ga na komp,i posle par pokusaja je proradio.....sad,povezao sam modem sa drugim racunarom...i tu je problem,sa starim modemom je sve radilo normalno,kod novog imam net samo na jednom racunaru,probao sam da drugi direktno povezem ali se ne desava nista......ovi njihovi su mi rekli da moram da updejtujem neke drivere,valjda za neku karticu ili sta ti ja znam.....zna neko u cemu je problem? Hvala unapred :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misa mora detaljnije 02.11.2009. 11:33 #154331

status: admin
broj poruka: 876

Da bi dobio odgovarajući odgovor moraš da postaviš što detaljnije pitanje. Kao prvo, navedi marku i model modema, koji operativni sistem, itd...

Marko1223 .. 02.11.2009. 11:59 #154336

status: user
broj poruka: 59
Ma u radim nesto pa sam ovo na brzaka napisao.....modem je Wlan 7140 sl.a imam XP service pack 3.....ja se bas i ne razumem u ovo,pa ako treba jos nesto.....navodno je problem u network driverima,ja sam instalirao iste na oba racunara juce,tj,na onaj drugi sam instalirao ove odavde,ali nista......kad odem na Local Area Conection,pokazuje kod Activity 0 packets,za sent i received...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs