Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
wireles i ptt
STRANA 1 OD 1
banajk wireles i ptt 30.10.2009. 20:33 T21420

status: user
broj poruka: 11
Ljudi molim vas za pomoć.
Imam ptt adsl ruter hg 520i i sa njim sam kablom povezao jedan PC . Drugi PC se nalazi u drugom delu stana na oko 7m od rutera i signal treba da prođe kroz tri zida (blokovi) . Kako da bežično povežem drug iPC na ADSL .
Rekoše mi ba kupim USB wireles ali kad sam hteo prodavac me pita koji G ili N serija ovaj drugi je bolji ali dalii to radi na PTT adsl. Molim vas ako neko zna šta trebe da kupum POMAGAJTE
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bunjevac re wireles i ptt 30.10.2009. 22:07 #153604

broj poruka: 578

svaki wireless koji koristi IEEE 802.11g i IEEE 802.11 b standarde i proveri samo na kutiji da li odgovara operativnom sistemu koji koristiš.Ja sam kupio TP LINK TL-WL 422G koji je jako dobar samo mi je trebalo mesec dana da ga instaliram jer nema podršku za windows 7

codeus asjh 30.10.2009. 22:16 #153616

broj poruka: 4054

KOJA GOD ... N ti netreba .. mozda ti je bolja varijanta obicna PCI wifi kartica a ne USB .. pci ima osetrljiviji ulaz i jaci izlaz a dolazi sa malom antenom 3db tako da nema sanse da neprodje kroz zidove .. a i jeftinija je ...
banajk Koju? 05.11.2009. 20:06 #155545

broj poruka: 11

Ako neko i9ma dobro iskustvo neka mi preporuči neku
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs