Posto mi je se sestra preselila na studije u NS i posto joj drugarica zivi u stanu iznad nje koja ima adsl internet i dogovorile su se da ga placaju popola i da ga dele. E sad drugarica ima desktop masinu a sestra laptop ja imam Nokiju 5800 i uspesno se povezem na net kako je moguce i sta nam trebalo da bi mogli sa laptopa da hvatamo signal i da idemo na net. Ako moze bez kablova!
Vecina laptopa ima ugradjen wireless, ali se mora aktivirati ili preko prekidaca (tastera) ili softwerskim putam (preko programa). Jedino ako imas neki krs od laptopa koji nema wireless, onda uzmes USB wireless donglu, bocnes je u USB, instaliras drivere/software za njega (dobijes na CD-u sa donglom i podesis pristupne parametre. Prosto ko pasulj.
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
vidim da ima `Atheros` WLAN karticu moguce je da,kako kaze @nemamime,treba samo da je ukljucis preko prekidaca (tastera),ili kombinacijom na tastaturi na primer kod mene se wireless kartica aktivira kada pritisnem tastere Fn+F1 zajedno
naravno sve ovo vazi samo ako drugarica iznad ima neki wireless ADSL router,a ima li jos nisi odgovorio
Ajde ne lupaj zivota ti. Muka mi je od svih vas sto imate neke komplekse oko pravopisa.
NE ZIVE SVI NA FORUMU kao neki, niti im je bitno kako su napisane 2 recenice na nekom glupom chatu ili forumu.
Ako ti smeta ili bilo kome drugom kako je napisano , nemoj citati, smarate do zla Boga oko pravopisa.
Prvi ja se necu vracati i ispravljati banalne stvari i gluposti za koje niko NORMALAN nece pomislit da ne znam kako se pisu. Nemaju ljudi vremena ili ih nije briga kao sto mene nije na nekom nebitnom mestu kako ce sta biti napisano.
Ajd uzdravlje
:: da se opismenis :: __________________________________________________________ :: Forward, and demonspeed... :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.