Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
@makropvict
STRANA 1 OD 1
FAQ @makropvict 18.10.2009. 01:23 T21048

status: user
broj poruka: 532
Ako `modem` ima podrsku za DHCP i NAT a na sebi ima Ethernet port da li to znaci da ce preko switcha da radi rutiranje i da cu imati internet i mrezu na svim kompjuterima?

Evo linka:

ftp://ftp.dlink.de/dsl/dsl-360t/documentation/DSL-360t_man_en_Manual-040304.pdf

Na strani 9 i 13 stoji podrska za standarde. Voleo bih da cujem tvoje misljenje da li je to moguce.

Da li cu imati onda dinamcku ip da koristim rs, mu, torrente?

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict da 18.10.2009. 01:44 #149902

broj poruka: 4515
A sto se tice RS, MU i dinamicke ip adrese... to zavisi od tvog provajdera, tj od podesenog lease time-a na njihovim serverima.
Reci koji imas internet ... pa cu da ti kazem. Torenti uz port forwarding rade takodje bez problema.

P.S. Ovo si mogao da mi posaljes i na PM...

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FAQ PTT net 18.10.2009. 01:58 #149905

broj poruka: 532
Pa da buni me sto pise modem a opcije na netu preko 192.168.1.1 admin i admin kao kod rutera tako stoji i u pdf

hvala

acayo ... 18.10.2009. 02:01 #149906

broj poruka: 851
Ja imam isto ptt net i ne mogu da menjam IP a nisam uzimao net sa statickom IP

Daum ... 18.10.2009. 06:06 #149916

broj poruka: 12794
Au bre, dokle vise sa ovakvim pitanjima upucenim direktno drugima? Pa za to sluzi PM!

doca80 Re: da 18.10.2009. 09:18 #149925

broj poruka: 3053
e bas lepo,postao si MAKRO!!!(pogledaj pazljivo naslov teme)

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: A sto se tice RS, MU i dinamicke ip adrese... to zavisi od tvog provajdera, tj od podesenog lease time-a na njihovim serverima
:: Reci koji imas internet ... pa cu da ti kazem. Torenti uz port forwarding rade takodje bez problema
::
:: P.S. Ovo si mogao da mi posaljes i na PM...
:: - -
:: - - Socijalna Mreza!!
gile23 ... 18.10.2009. 09:56 #149937

broj poruka: 9121
IP adresa zavisi samo od provajdera, 192.168.1.1/192.168.1.2 je ip routera, znaci downloadujes Jdownloader, mislim da je najnoviji 0.9. A sto se tice MU trebace ti recconect na 1GB kada downloadujes.

@Doca ono kada si hteo da batalis neke kamere i bio nervirao te sef, jel to bilo kada si radio u Zrenjaninu :).

Pozdrav!

markopvict pogledaj dal ti se menja ip adresa svaki put kad rebootujes ruter 18.10.2009. 10:00 #149938

broj poruka: 4515
Ako se ne menja, znaci da su kokosari i da su skepali taj LNS... i tu nema pomoci.

- -
- - Socijalna Mreza!!!

doca80 Re: ... 18.10.2009. 11:48 #149954

Da Gile,tada sam radio u Zrenjaninu,ali na drugom poslu koji nije vezan za automobile.To je bio posao neposredno pre pocetka moje specijalizacije za automobile...Kada su nas spijunirali skrivali kamerice po krosnjama drveca,postavljali bubice,pratili svaku rec i pokret koji napravimo...Ma i oni su bili bolesnici...

:
:: @Doca ono kada si hteo da batalis neke kamere i bio nervirao te sef, jel to bilo kada si radio u Zrenjaninu :)
:: Pozdrav
gile23 Re: Re: ... 18.10.2009. 12:02 #149962

Ala si ti imao burnih prethodnih nekoliko godina :), kod tebe u Zrenjaninu kod koga god si radio sve neki bolesnici :), nego to spijuniranje BIA ?

Pozdrav!

:: Da Gile,tada sam radio u Zrenjaninu,ali na drugom poslu koji nije vezan za automobile.To je bio posao neposredno pre pocetka moje specijalizacije za automobile...Kada su nas spijunirali skrivali kamerice po krosnjama drveca,postavljali bubice,pratili svaku rec i pokret koji napravimo...Ma i oni su bili bolesnici..
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :
:: :: @Doca ono kada si hteo da batalis neke kamere i bio nervirao te sef, jel to bilo kada si radio u Zrenjaninu :)
:: ::
:: :: Pozdrav
doca80 Re: Re: Re: ... 18.10.2009. 12:08 #149967

Prethodnih par godina??? E Gile,ja sam davno napisao ovde na forumu,kad bi ja sve moje price i dozivljaje za 28 godina mog zivota, skupio na jedno mesto i odlucio da stavim u knjigu,imao bi materijala za jedno 6 bestselera

:: Ala si ti imao burnih prethodnih nekoliko godina :), kod tebe u Zrenjaninu kod koga god si radio sve neki bolesnici :), nego to spijuniranje BIA
:: :: Da Gile,tada sam radio u Zrenjaninu,ali na drugom poslu koji nije vezan za automobile.To je bio posao neposredno pre pocetka moje specijalizacije za automobile...Kada su nas spijunirali skrivali kamerice po krosnjama drveca,postavljali bubice,pratili svaku rec i pokret koji napravimo...Ma i oni su bili bolesnici..
:: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :
:: :: :: @Doca ono kada si hteo da batalis neke kamere i bio nervirao te sef, jel to bilo kada si radio u Zrenjaninu :)
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav
gile23 Re: Re: Re: Re: ... 18.10.2009. 12:20 #149972

Pocni da pises, eto ti posla :).

Pozdrav!

:: Prethodnih par godina??? E Gile,ja sam davno napisao ovde na forumu,kad bi ja sve moje price i dozivljaje za 28 godina mog zivota, skupio na jedno mesto i odlucio da stavim u knjigu,imao bi materijala za jedno 6 bestselera
:: :: Ala si ti imao burnih prethodnih nekoliko godina :), kod tebe u Zrenjaninu kod koga god si radio sve neki bolesnici :), nego to spijuniranje BIA
:: :: :: Da Gile,tada sam radio u Zrenjaninu,ali na drugom poslu koji nije vezan za automobile.To je bio posao neposredno pre pocetka moje specijalizacije za automobile...Kada su nas spijunirali skrivali kamerice po krosnjama drveca,postavljali bubice,pratili svaku rec i pokret koji napravimo...Ma i oni su bili bolesnici..
:: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: :
:: :: :: :: @Doca ono kada si hteo da batalis neke kamere i bio nervirao te sef, jel to bilo kada si radio u Zrenjaninu :)
:: :: :: ::
:: :: :: :: Pozdrav
doca80 Re: Re: Re: Re: Re: ... 18.10.2009. 12:26 #149982

Dzabe Gile,kad bi nesto od toga pisao,proglasili bi me lazovom i ispljuvali najstrasnije... Ljudi imaju gadnu naviku da ne veruju drugim ljudima kad cuju neke stvari koje nisu toliko uobicajene i svakodnevne,koje se njima NE desavaju i verovatno im se nikada nece ni desiti... Ja ne znam zasto se meni ceo zivot dogadjaju samo takve stvari ali ne mogu pobeci od toga...To sam naucio iz iskustva...Necu nikom nista da pricam da me ne bi ismevali misleci da kenjam...Ja znam i to mi je dovoljno...

:: Pocni da pises, eto ti posla :)
:: :: Prethodnih par godina??? E Gile,ja sam davno napisao ovde na forumu,kad bi ja sve moje price i dozivljaje za 28 godina mog zivota, skupio na jedno mesto i odlucio da stavim u knjigu,imao bi materijala za jedno 6 bestselera
:: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: Ala si ti imao burnih prethodnih nekoliko godina :), kod tebe u Zrenjaninu kod koga god si radio sve neki bolesnici :), nego to spijuniranje BIA
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: Da Gile,tada sam radio u Zrenjaninu,ali na drugom poslu koji nije vezan za automobile.To je bio posao neposredno pre pocetka moje specijalizacije za automobile...Kada su nas spijunirali skrivali kamerice po krosnjama drveca,postavljali bubice,pratili svaku rec i pokret koji napravimo...Ma i oni su bili bolesnici..
:: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: :: :
:: :: :: :: :: @Doca ono kada si hteo da batalis neke kamere i bio nervirao te sef, jel to bilo kada si radio u Zrenjaninu :)
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Pozdrav
gile23 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 18.10.2009. 12:47 #149998

Nisam ozbiljno mislio :), sto se tice toga sto si ti napisao 100% si u pravu.

Pozdrav!

:: Dzabe Gile,kad bi nesto od toga pisao,proglasili bi me lazovom i ispljuvali najstrasnije... Ljudi imaju gadnu naviku da ne veruju drugim ljudima kad cuju neke stvari koje nisu toliko uobicajene i svakodnevne,koje se njima NE desavaju i verovatno im se nikada nece ni desiti... Ja ne znam zasto se meni ceo zivot dogadjaju samo takve stvari ali ne mogu pobeci od toga...To sam naucio iz iskustva...Necu nikom nista da pricam da me ne bi ismevali misleci da kenjam...Ja znam i to mi je dovoljno..
:: :: Pocni da pises, eto ti posla :)
:: :: :: Prethodnih par godina??? E Gile,ja sam davno napisao ovde na forumu,kad bi ja sve moje price i dozivljaje za 28 godina mog zivota, skupio na jedno mesto i odlucio da stavim u knjigu,imao bi materijala za jedno 6 bestselera
:: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: :: Ala si ti imao burnih prethodnih nekoliko godina :), kod tebe u Zrenjaninu kod koga god si radio sve neki bolesnici :), nego to spijuniranje BIA
:: :: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: :: Da Gile,tada sam radio u Zrenjaninu,ali na drugom poslu koji nije vezan za automobile.To je bio posao neposredno pre pocetka moje specijalizacije za automobile...Kada su nas spijunirali skrivali kamerice po krosnjama drveca,postavljali bubice,pratili svaku rec i pokret koji napravimo...Ma i oni su bili bolesnici..
:: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: :: :: :
:: :: :: :: :: :: @Doca ono kada si hteo da batalis neke kamere i bio nervirao te sef, jel to bilo kada si radio u Zrenjaninu :)
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs