Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
za markopvict i ostale: dlink adsl+svic=ruter
STRANA 1 OD 1
FAQ za markopvict i ostale: dlink adsl+svic=ruter 14.10.2009. 20:54 T20964

status: user
broj poruka: 532
Ja kod sebe imam D-link svic sa 5 portova (DES-1005) i neki los ruter no-name od PTT pa me zanima da li ja mogu da uzmem D-link DSL-360T (ADSL modem sa Ethernet portom) koji ima na sebi RJ45 i da ga povezem sa mojim D-link svicom i da time dobijem i internet i mrezu na 3 kompjutera koja imam, ovo bi kombinovano trebalo da je ruter zar ne? Da li u ovom slucaju moram da biram ono dial kao kod modema ili ce konekcija biti odmah uspostavljena kao na mom sadasnjem ruteru cim ga upalim i ucita Windows?

ftp://ftp.dlink.de/dsl/dsl-360t/documentation/DSL-360t_man_en_Manual-040304.pdf

Kakav je izbor Dlink pre svega ovaj uredjaj koji sam naveo? Da li ima neke bubice i slicno ili je kvalitetan?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict ako vec imas sve ... da li si probao taj setup? 14.10.2009. 23:11 #148953

status: user
broj poruka: 4515
Ako nisi preporucijem ti TP Link TD8816. Bruka jeftrin, ima sve opcije, probao na 10k korisnika :-)

Sto se tice D-Link-a probao sam neke njihove low end modele... Smece sam isutirao...

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs