Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Imam problem, zakuca mi komp?!
STRANA 1 OD 1
vladalesje Imam problem, zakuca mi komp?! 07.10.2009. 01:01 T20740

status: user
broj poruka: 183
Ovako, drugu sam namestao wireless, kupili smo TP-Link wireless karticu, 551 sa Atheros chip set, antenu 24dB, reinstalirao sam mu sistem ,posto je bio pun virusa, ubacio sve potrebne drivere, driver za wifi karticu, ubacio parametre, nakacio se na internet, signal je 100% odlican, -52, - 54. I kada surfuje netom, komp mu zakuca, znaci mis se ne pomera, ceo sistem zakuca, ne prihvata mi ni komande na tastaturu, ovako bilo sta drugo da se radi osim surfovanja radi normalno, samo tada zakuca i nista drugo nije moguce uraditi nego restart na dugme. Jel zna neko mozda o cemu je rec, da li to kartica ima fabricku gresku i da je do nje? Ostalima koji koriste isti net radi bez problema, sto se tice kompa, do sada je radio extra, bez ikakvih problema
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 07.10.2009. 01:05 #146317

broj poruka: 12057

Prvo probajte karticu u drugom PCI slotu. Onda i druge, starije drajvere. To pod 1 i 2, da ne drvimo dalje ŠBBKBB.

codeus re 07.10.2009. 07:44 #146351

broj poruka: 4054

koji je chipset na ploci ...
vladalesje re 07.10.2009. 08:52 #146358

broj poruka: 183
Ploca je Asus M2V, ako se ne varam, chipset je VIA

nenika ... 07.10.2009. 09:04 #146359

broj poruka: 1133
1. start. all programs.accessories.system tools.system information.software environment.WINDOWS ERROR REPORTING

2. control panel.administrative tools.event viewer.applcation.DESNI MIS NA CRVENO.PROPERTIES.PROCITAJ STA PISE .

3. control panel.administrative tools.event viewer.system.desni mis na crveno i na zuto pa properties pa procitaj sta pise

CRVENO JE RESET PA VIDI STA PISE

Start.Control Panel,Automatic updates,stikliraj: Automatic(recommended),pa idi desno dole na Windows update Web site pritisni levim misem
pa prati uputstva.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs