Ovako, drugu sam namestao wireless, kupili smo TP-Link wireless karticu, 551 sa Atheros chip set, antenu 24dB, reinstalirao sam mu sistem ,posto je bio pun virusa, ubacio sve potrebne drivere, driver za wifi karticu, ubacio parametre, nakacio se na internet, signal je 100% odlican, -52, - 54. I kada surfuje netom, komp mu zakuca, znaci mis se ne pomera, ceo sistem zakuca, ne prihvata mi ni komande na tastaturu, ovako bilo sta drugo da se radi osim surfovanja radi normalno, samo tada zakuca i nista drugo nije moguce uraditi nego restart na dugme. Jel zna neko mozda o cemu je rec, da li to kartica ima fabricku gresku i da je do nje? Ostalima koji koriste isti net radi bez problema, sto se tice kompa, do sada je radio extra, bez ikakvih problema
1. start. all programs.accessories.system tools.system information.software environment.WINDOWS ERROR REPORTING
2. control panel.administrative tools.event viewer.applcation.DESNI MIS NA CRVENO.PROPERTIES.PROCITAJ STA PISE .
3. control panel.administrative tools.event viewer.system.desni mis na crveno i na zuto pa properties pa procitaj sta pise
CRVENO JE RESET PA VIDI STA PISE
Start.Control Panel,Automatic updates,stikliraj: Automatic(recommended),pa idi desno dole na Windows update Web site pritisni levim misem pa prati uputstva.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.