MODEM , ne znam tačno zašta , mislim da je nešto oko ISDN.......hahahahaahha. Sigurno procitao da pise negde na uredjaju MODEM i ISDN, a nema predstavu za sta sluzi :))))))) Kad kliknes na drugu sliku sa leve strane, postavis kursor misa na sliku(gore) pise` nesto ne znam sta` na aukciji.... Hahahahahaha
xaxaxa... :) Bas sam se nasmejao! :) Ako vec ne znas cemu nesto sluzi i sta je to uopste, onda se lepo raspitas pre nego das ovako smesan oglas... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ovo mi lici (a i cini mi se da jeste) na radio modem. Ako je to to,onda se povezuje preko racunara a sluzi za kao primopredajnik za radio vezu. Otprilike nesto kao uvezivanje radio telefona (motorola npr) preko racunara, nakaci se antena i komunicira se sa racunara, putem radio talasa, sa toki-voki stanicama. ili se preko modema prenosi radio signal sa jednog mesta na drugo. Izvinjavam se ako nisam pogodio strucne izraze, ali ko razume shvatice. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Ovo me podseca na neke likove sto su krali kompjutere iz neke firme,pre desetak godina... Ukrali monitore i tastature, a ostavili kucista... Trebao je neko da im objasni pre marisanja sta je sta :))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.