Da, 1+1 su 2. Dele protok s tim da se posebnim programom - podešavanjem može odraditi i ograničenje protoka u neravnopravnom odnosu. Kao flaša piva i dva ortaka, ili jedan pocuga sve sam ili podele pa imaju oba al` nikom dosta i niko zadovoljan.
ako skidas na laptopu nesto i na kompu podelice se brzina, ne moze da bde full na oba ako dele konekciju... To bi bilo isto ko da stavis 3 torrenta odjednom i ne mogu svi da idu full naravno... Tako isto ko kad stavis jedan torrent na laptopu i jedan na desktopu podeli se...
:: :: Netlimiter. Naravno ako tvoj komp karticom salje signal, verujem da ne moze ako su oba nakacena na ruter :: :: :: Kojim programom moze da se deli protok?Sestra na laptopu otkida po downloadu,pa je net kod mene prespor :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Ako ima resenja za ruter, i mene bi zanimalo, jer imam isti problem kao eseses :(
:: Nakaceni su na ruter.Znaci,nema resenja :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Netlimiter. Naravno ako tvoj komp karticom salje signal, verujem da ne moze ako su oba nakacena na ruter :: :: :: :: :: Kojim programom moze da se deli protok?Sestra na laptopu otkida po downloadu,pa je net kod mene prespor :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Kada smo vec kod ove teme, da li se u podesavanjima u ruteru dir-100, kao na slici http://img519.imageshack.us/img519/1125/dir100.jpg moze ograniciti vreme pristupa jednog ili drugog kompjutera koji su nakaceni na njega? Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.