situacija sledeca jedna masina pod Xp-om sa redovno instaliranim printerom,vezanim Usb-om druga masina pod W7 racunari su redovno umrezeni , file sharing ide i internet takodje dali mogu i kako da printam iz sedmice na printeru od Xp masine da napomenem nepostoji driver za sedmicu od printera koji je na prvoj masini (ako je to uopste bitno)
To nikad nije radilo kako valja, msilim radi ali racunar na koji je nakacen stampac mora da radi non stop, a po meni je to skroz bez veze.
bax2003 ti je pokazao kako to da uradis soft.
Po meni je daleko bolje resenje printserver koji se kaci kablom na switch, te samim tim bude dostupan svima koji su umrezeni u lokalnu mrezu.
Postoji nesto sto sam skoro video neku USRobotiks (cca 25E) koji je i adsl 2+ modem (za cetiri korisnika) a takodje ima usb za stampac, al da me ubijes ne mogu da pronadjem link sigurno sam ga pre par nedelja video na itsvet-u.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.