Reinstalirao sam XP na lap-topu i sada nemogu da aktiviram drugi ekran- njegovog klona. Ranije sam u kontrol panelu imao ikonicu Nvidije i preko nje sam lako aktivirao drugi ekran ali sada jer vise nemam. Uspeo sam samo da postavim desktop na drugom ekranu ali ne mogu nista vise. Da li neko zna kako da postavim ikonicu graficke karte u kontrol panel? Unapred yahvaljujem.
Pa morao bi da imas nVidia control centar u taskbar-u i u dispay properties/setings/advance,ako si instalisao nVidia drajvere za tvoju graficku karticu.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Reinstalirao sam XP na lap-topu i sada nemogu da aktiviram drugi ekran- njegovog klona. Ranije sam u kontrol panelu imao ikonicu Nvidije i preko nje sam lako aktivirao drugi ekran ali sada jer vise nemam. Uspeo sam samo da postavim desktop na drugom ekranu ali ne mogu nista vise. Da li neko zna kako da postavim ikonicu graficke karte u kontrol panel? Unapred yahvaljujem.
Nemam nVidia ni u kontrol panelu ni u taskbaru ni na displeju, a neznam za drajvere. Drugi mi je instalirao XP i verujem da je morao da instalira i drajvere inace ne bi imao sliku. Ukljucio sam sada da se apdejt drajvera .
Najverovatnije ih nije instalirao,a u win-u imas univerzalni drajver koji je nekompletan i nema kontrol centar.Koj model laptopa imas,pa vidi na oficijalnom sajtu i skini najnovije graficke drajvere,ili ako imas originalni cd sa draverima i oni ce dobro doci.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Nemam nVidia ni u kontrol panelu ni u taskbaru ni na displeju, a neznam za drajvere. Drugi mi je instalirao XP i verujem da je morao da instalira i drajvere inace ne bi imao sliku. Ukljucio sam sada da se apdejt drajver :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.