Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
kako aktivirati drugi ekran pored lap-topa
STRANA 1 OD 1
dragan36 kako aktivirati drugi ekran pored lap-topa 17.09.2009. 19:29 T20182

status: user
broj poruka: 13

Reinstalirao sam XP na lap-topu i sada nemogu da aktiviram drugi ekran- njegovog klona. Ranije sam u kontrol panelu imao ikonicu Nvidije i preko nje sam lako aktivirao drugi ekran ali sada jer vise nemam. Uspeo sam samo da postavim desktop na drugom ekranu ali ne mogu nista vise. Da li neko zna kako da postavim ikonicu graficke karte u kontrol panel? Unapred yahvaljujem.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: kako aktivirati drugi ekran pored lap-topa 17.09.2009. 19:39 #140718

broj poruka: 9459
Pa morao bi da imas nVidia control centar u taskbar-u i u dispay properties/setings/advance,ako si instalisao nVidia drajvere za tvoju graficku karticu.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

::
:: Reinstalirao sam XP na lap-topu i sada nemogu da aktiviram drugi ekran- njegovog klona. Ranije sam u kontrol panelu imao ikonicu Nvidije i preko nje sam lako aktivirao drugi ekran ali sada jer vise nemam. Uspeo sam samo da postavim desktop na drugom ekranu ali ne mogu nista vise. Da li neko zna kako da postavim ikonicu graficke karte u kontrol panel? Unapred yahvaljujem.
dragan36 kako aktivirati drugi ekran pored lap-topa 17.09.2009. 20:00 #140721

broj poruka: 13

Nemam nVidia ni u kontrol panelu ni u taskbaru ni na displeju, a neznam za drajvere. Drugi mi je instalirao XP i verujem da je morao da instalira i drajvere inace ne bi imao sliku. Ukljucio sam sada da se apdejt drajvera
.

limunche re 17.09.2009. 20:00 #140722

broj poruka: 426
pa ako si instalirao drajvere onda mora da imas i ikonicu, a ako je nemas onda ih 99% nisi ni instalirao...

gilopile Re: kako aktivirati drugi ekran pored lap-topa 17.09.2009. 20:09 #140723

broj poruka: 9459
Najverovatnije ih nije instalirao,a u win-u imas univerzalni drajver koji je nekompletan i nema kontrol centar.Koj model laptopa imas,pa vidi na oficijalnom sajtu i skini najnovije graficke drajvere,ili ako imas originalni cd sa draverima i oni ce dobro doci.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Nemam nVidia ni u kontrol panelu ni u taskbaru ni na displeju, a neznam za drajvere. Drugi mi je instalirao XP i verujem da je morao da instalira i drajvere inace ne bi imao sliku. Ukljucio sam sada da se apdejt drajver
markopvict Ko koristi win 7 ima lepa komanda 17.09.2009. 23:51 #140790

broj poruka: 4515

win+p

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skycould ako je 18.09.2009. 14:30 #140872

broj poruka: 248
laptop u pitanju svaki ima to na tastaturi. Obicno je FN pa neki of F tastera. Kod mene na Lenovo je FN+F7.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs