Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Koji ruter da kupim
STRANA 1 OD 1
TurboForce Koji ruter da kupim 14.09.2009. 08:59 T20089

status: user
broj poruka: 302
Trenutno stanje mreze, Ikom-ov modem preko mog kompa salje signal TP-LINK swich za jos 4 kompa. Treba mi neki ruter koji ce da zameni moj komp da salje signal swichu za ostala 4 kompa a pritom da salje jedan wireles signal laptopu i mom kompu koji ce posle 2 godine rada da odmara preko neoci.

Oznaka TP-LINK swich-a je TL-SF1005D
http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=79

Znaci treba mi wireles ruter koji nije previse komplikovan za podesavanje a da u isto vreme salje signal na swich.

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tosas Re: Koji ruter da kupim 14.09.2009. 12:02 #139870

broj poruka: 304
Wireless ruteri ti uglavnom imaju 4 LAN porta tako da ako ne prikljucujes ovaj tvoj komp,posto to nisi naveo,to ti je dovoljno i bez svica. Ja imam TP Link wr542g i sluzi svrsi. To ti je klasa rutera 30-50 eura i svi su slicni i jednostavni za povezivanje. Tako da ako hoces obicno deljenje interneta bez neke velike kontrole to ti je ok a za druge stvari treba i vise para...
Pozdrav
TurboForce Koji ruter da kupim 14.09.2009. 21:15 #140021

broj poruka: 302
Ja se tripujem nesto da to spajanje rutera i swicha nece raditi. Tako da jedan port na ruteru ce ici na swich a drugi na moj komp i wireles na laptop.

Ludi dajte jos neki pouzdan ruter da ne mora svaki dan da se resetuje i cene do 3500din.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs